Ћирилица Latinica
29.09.2021.
Друштво

Аутор срамног статуса о Србима угасио твитер налог и признао: Све сам измислио, чак је и слика туђа!

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Наводни Алмир Хајданпековић из Подгорице, како се јуче потписао аутор "твитер статуса" којим је послата најгора могућа порука мржње на рачун Срба и Србије, угасио је твитер налог након јучерашњег текста на "Барском порталу" о томе.

У међувремену, на другим друштвеним мрежама појавила се покајничка изјава званично непознатог аутора који каже да је текст статуса измислио, као и име и презиме, наводећи да Алмир Хајданпековић не постоји. Такође је навео да ни фотографија није његова "већ момка који је овим постао колатерална жртва".

Подсјетимо, на "твитер статусу" који је изазвао колективне осуде коментатора на нашој фејсбук страници и самом порталу, наводни Хајданпековић је навео да је он Црногорац, те да мрзи Србе и Србију и да је његова обавеза да у истом духу васпитава своје дијете.

"Ја сам Алмир Хајданпековић, ја сам Црногорац из Подгорице, причам црногорски, моја вјера је ислам, моја држава је Црна Гора, моја дужност као Црногорац, Муслиман и отац је да мрзим Србију, да бојкотујем све Српско, и да одгајам своје дијете да воли Црну Гору и да мрзи Србију" - написао је аутор срамног статуса.

Без обзира на покајничко "појашњење" аутора са "псеудонимом" Алмир Хајданпековић, који све покушава да представи као шалу, демонстрирани говор мржње завређује најоштрију осуду.

Коментари
Zoran
Zoran: Htio je da izazove bijes muslimana, a on neka stoka cetinjska kako pročitah negdje. Sad neka mu muslimani podnesu krivicne prijave da mu ne padne napamet vise nikad. Sreca 90 posto muslimana ga je osudilo.
29.09.2021 09:43
Гргур
Гргур: Смеће. Полицијо, шта радиш?
29.09.2021 10:35
Za grgura
Za grgura: Svako ima pravo da kaze svoje misljenje, jos uvijek NIJESMO"PRAVOSLAVNI"TALIBANCI AVGANISTAN🤔🤔🤔
29.09.2021 13:14
Dzoni
Dzoni: Ja volim srbiju I crnu goru a mrzim kila I kilogorce prc prc
29.09.2021 20:16
Stari Crnogorac
Stari Crnogorac : Sto bi sa ovim narodom.Da je neko to napisao da mrzi Albaniju Tursku Hrvatsku i njihove vjere Dukanovic bi reagovao Boskovic prvi.Sramno svi nekad zivjeli ko braca.Svi za Beograd I dan danas.Skolovanje lijecenje sve drugo.Sram vas bilo.
29.09.2021 22:21
rolls royce
rolls royce: za stari Crnogorac:Taman sreće da se nije išlo za Beograd.Danas bi Crnogoraca puno više bilo.
30.09.2021 17:46
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
24
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar