Ћирилица Latinica
08.09.2021.
Друштво

Барани промовисали у Херцег Новом друштвену игру "Свијет на длану" и нови стрип

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

У програму овогодишњег Херцегновског стрип фестивала (ХСФ) учествовали су и млади Барани који су гостима ХСФ премијерно презентовали нову друштвену игру са картама ‘’Свијет на длану’’ и промовисали ново стрип издање.

“Свијет на длану” је едукативна, динамична и забавна игра, објашњава аутор Александар Лекић, предвиђена “како за старије, тако и за млађе узрасте”.

Игра омогућава играчима да искажу своја знања и информисаност о различитим земљама свијета, као и да стекну нове и корисне информације о њиховим географским, друштвеним, економским, спортским и другим појединостима, те да притом уживају у игри и међусобном надметању.

Презентација игре је одржана прошле суботе у Старом граду у Херцег Новом уз техничку подршку ’’НВО Орка’’, а потом у недјељу у простријама бара ’’Јадран”.

Задовољни посјетиоци из земље и страни гости искористили су прилику да проведу своје вријеме у пријатној атмосфери и одиграју игру на лицу мјеста-казао је Лекић

Презентација игре “Свијет на длану” у Бару, додаје, планирана је за наредно прољеће.

Осим групе која је представила ову друштвену игру, на херцегновском стрип фестивалу представљен је и најновији стрип ‘’Сабљарка’’ младог барског ликовног ствараоца Андрије Вујошевића.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar