Ћирилица Latinica
19.06.2020.
Друштво

Барски полицајац бацио униформу и пришао народу

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Припадник Интервентне јединице у Бару Борис Јанковић из Подгорице вратио је полицијску униформу након дешавања у Будви прије неколико дана, јавља портал "Борба".

Јанковић, који живи у Подгорици, слови за поштеног и човјека и полицајца.

Он је, са осталима из своје јединице, био ангажован првог дана испред зграде СО када су пучисти у Будви на силу хтјели да преотму власт. Како сазнајемо, он није учествовао у хапшењима тога дана већ је био ангажован у јединици која је обезбјеђивала током дана зграду СО Будва.

Јавност је имала прилику да тога дана гледа бруталне сцене хапшења општинских функционера, а Савјет за грађанску контролу рада полиције је констатовао да су поједини полицијски службеници из Бара прекорачили овлашћења приликом привиђења Младена Микијеља, функционера у Будви.

Јанковић је у вечерњим часовима, отишао у станицу полиције у Бару и саопштио да више не жели да носи униформу.

Старјешине су покушале да утичу на њега да промијени одлуку, али је он остао при свом науму- да скине униформу и напусти полицију.

Јанковић је "Борби" саопштио да не жели да даје изјаве и да прича о својој одлуци да након ужасних сцена из Будве, напусти полицију.

Коментари
Rade
Rade: Tako rade cestiti ljudi
20.06.2020 10:01
Gagi
Gagi: Djelo vrijedno zivota. Bog ti familiji I tebi srecu svaku dao
20.06.2020 10:02
Eliot Nes
Eliot Nes: E moj Jankovicu dobar i budala su braca uvijek je bilo i bice. Sjeti se TITA Milosevica dobrovoljaca na Dubrovnik Kosovo ko se vise svih njih sjeca niko tako ce i tebe hvaliti izvjesno vrijeme i onda te zaboraviti i tebe i tvoju familiju. Pa ces se sjetiti ovih mojih rijeci i budi uvijek tamo dje je vecina nemoj pokusavati da ispravis krivu Drinu mnogi su to prije tebe pokusavali a Drina i dalje kriva pa kriva. Razmisli dobro jos jednom dok nije kasno. Pozdrav.
20.06.2020 13:37
Laki
Laki: Razmislio je on nego Eliote to razmisli kao starjesina da i se i poseres po Milovoj uniformi, odose ti svi policajci koji imalo obraza imaju
20.06.2020 14:33
LOLA CG
LOLA CG: Vjerujuci i cestit. Covjek koji misli na potomstvo i na svoje ime. Koliko i mi, prezivjeces ivti posteni covjece. Bog ti pomogao i svim bliznjim tvojim.
22.06.2020 23:03
🇲🇪🇷🇸🇲🇪🇷🇸
🇲🇪🇷🇸🇲🇪🇷🇸: O masala javila se Lola e neka si nisi odavno. Cus Lola 🇲🇪🇲🇪a brat 🇷🇸🇷🇸nski vojvoda kakav gemis braco moja.
24.06.2020 00:37
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar