Ћирилица Latinica
20.06.2018.
Друштво

Бар без воде

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Воде нестаје јер пумпе остају без напајања, тврди директор Водовода Зоран Пајовић

Директор барског “Водовода” Зоран Пајовић најавио је могућност покретања судског спора против ЦЕДИС-а, због тога што поједина насеља остају без воде.

Он тврди да су повремени прекиди у водоснабдијевању центра града и приградских насеља Илино, Ахметов Бријег, Бјелиши и Поље посљедњих неколико дана били искључиво због прекида у напајању електричном енергијом пумпних постројења у

Ораховом пољу, из којег се у овом периоду у водоводни систем Бара допрема 130 секундних литара воде.

“Зато ћемо бити принуђени да, ако се ова пракса настави, против ЦЕДИС-а покренемо судски спор за накнаду штете за сваки прекид у напајању електричном енергијом пумпних постројења у Ораховом пољу”.

Појаснио је да су се само у понедјељак догодила четири прекида у напајању електричном енергијом која су имала за посљедицу вишесатне проблеме у водоснабдијевању.

“Приликом сваког прекида у напајању пумпних постројења потребна су три до четири сата за поновно успостављање режима уредног водоснабдијевања. ‘Водовод и канализација’ је у припреми ове туристичке сезоне обезбиједио довољне количине воде из локалних изворишта и из система Регионалног водовода за уредно и стабилно водоснабдијевање свих потрошача”.

Извор: Вијести

Коментари
DJUKA
DJUKA: A kad prije puce cijev na onom djelu kod Las Ramblasa boze mili ni 15 dana sto ste zatrpali itd...taman krenuli da prepravljatre trotoar i ode sve po djaolu....nije to slucajno vi ste siguran sam to tako planirali test kao neki ovo ono e lele :). Rece neko SD ima najbolje kadrove u Baru, vidimo...i kod sad placa ovo kako se ova steta knjizi kome na konto....???
22.06.2018 09:20
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar