Ћирилица Latinica
10.08.2019.
Друштво

Бар добија модеран стадион, почело постављање 2.000 сједишта

Аутор: Редакција 9 Оставите коментар

Градоначелник Душан Раичевић данас је са менаџментом Спортско-рекреативног центра (СРЦ) Бар посјетио главни градски стадион гдје су у току интензивни радови на финализацији реконструкције главног фудбалског терена, атлетске стазе и трибине. У питању је највећа инвестиција у спортску инфраструктуру у Бару у посљедњих 10 година, од преко пола милиона евра, саопштавају из СРЦ-а.

Раичевић је истакао да Општина Бар остаје посвећена стварању неопходних услова за развој спорта и рекреације у Бару, те да је у питању једна од кључних области живота за квалитетан развој дјеце, здравље свих грађана, али и професионални развој спортиста.

Након завршетка реконструкције атлетске стазе, приступило се постављању преко 2000 сједишта на трибинама, по први пут од постојања градског стадиона. Радови су у завршној фази на уградњи новог бусена на главном градском стадиону, што прати и модеран систем дренаже и аутоматског наводњавања.

Када радови буду окончани, грађани и посјетиоци Бара имаће могућност да користе ове садржаје, у складу са новим правилима и безбједносним стандардима и праксама модерних спортских комплекса.

Како из СРЦ Бар подсјећају, финансирање радова обезбијеђено је заједничким средствима Општине Бар, Фудбалског савеза Црне Горе и Црногорског олимпијског комитета.

Коментари
Željko DPS
Željko DPS: Kakva je uloga našeg Bokija iz Savjeta vječito mladih u tom biznisu ?
11.08.2019 12:21
Cufo
Cufo: Menadzer stadiona hahaha Šteta za ovog vrijednog mladog momka da parazitira na jaslama budžeta.
11.08.2019 19:27
Vodovod
Vodovod : Valjace bozu stadion kad povuce koju crtu da se dere na tribine
11.08.2019 19:58
ALEKSA
ALEKSA: Barski MASLINJACI OSUSISE. NEMA PARA ZA PRSKANJE MASLINA. ALI IMA SKUPI PROEKAT ZA K U C U MASLINA . STO CE TA KUCA . STAROSJEDIOCI BARA I NJIHOVE KUCE SU USTVARI K U C A MASLINA . STADIONI SVE MOZE SAMO NE DREVNA TRADICIJA POMOC U ODRZAVANJU BARSKE MASLINADE. TU NE MOZE MNOGO DA SE UKRADE ZATO MASLINADE NE TREBA PRSKATI . NEMA BARSKOG IMIDZA NI U ARHITEKTURI NI U OCUB VANJU TRADICIJE .
12.08.2019 14:19
Branka
Branka: Nijesam razumjela najbolje, hoće li Božo da povlači ove crte za aut linije, šesnaesterce i peterece, ili ove crte za atletske staze... Ima tu crta i crta....
12.08.2019 14:23
Nevenka
Nevenka: KAD CE U BARU U OKVIRU STAROG JEZGRA BIT MUZEJ STARIM RATNICIMA BAREM JEDNA SOBICA ETO GRADITE ZGRADE KRUZNE TOKOVE OCETE I KUCU MASLINA I TO SKUPI PROEKAT .A ZA ISTORIJU KRAJA N I S T A. ILI SE BOJITE ZA FOTELJE AKO POMENETE ISTORIJU BARA . DJE VAM JE OBRAZ I KARAKTER
12.08.2019 14:24
Karanikic
Karanikic: Nevenka, ljepse crtas no sto pises, odmori malo
12.08.2019 14:27
Nenad
Nenad: Izgleda da je u Bar ostalo vrlo malo karakternih
12.08.2019 14:31
Neda
Neda : Predsjednik Raicevic je uradio dobre stvari ali za sebe ,prica se da ce brzo biti sutnut ,jer mu je procurijela i informacija da je negdje sa nekim svojim kumovima uzivao u bahanalijama i carima koksa,zena itd... a to mu Milas oorostit nece ,pa neka gradi koliko hoce ,jos ako Ratko dobije status opstineee jooooojjjjjj cempresaru mali ode u zaborav
15.08.2019 00:42
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar