Ћирилица Latinica
31.03.2018.
Друштво

Бар талац приватизација – Лука Бар завршни плијен ?

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Вечерас ( субота)  са почетком у 19 сати у сали дворца краља Николе одржаће се трибина под називом „Бар талац приватизација – Лука Бар завршни плијен?

Ову трибину организује Општински одбор ДЕМОС-а у Бару мотивисан губитком друштвеног капитала склапањем штетних приватизационих уговора.

„Врх режима током последње три деценије спроводи пљачку грађана кроз низ штетних приватизационих послова у којима су доминантни аранжмани са сумњивим инвеститорима.

Бар није изузетак у овој причи, о чему рељефно свједоче приватизације Приморке, Краљичине плаже, Центројадрана, Корала и других фирми,  што за посљедицу има разарајуће сиромаштво великог броја грађана“ – наводе из барског ОО Демоса.

На трибини ће говорити Миодраг Лекић (предсједник ДЕМОС-а), Саво Вујошевић (одборник ДЕМОС-а у Скупштини општине Бар), Лука Клисић (предсједник Синдикалне организације запослених „Порт оф Адриа“), Момир Чоловић (управитељ строја у пензији).

Организатори позивају грађане да присуствују и учествују  у расправи о овој, по њима ургентној теми, која се тиче свих у Бару.

Коментари
Trojanski konj
Trojanski konj: Svi za Bojanica jer je castan posten i skroman covjkek nasuprot izvjestacenoj Draginja koja je trojanski konj DPS i Dukanovica!!!
31.03.2018 22:52
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар