Ћирилица Latinica
16.01.2021.
Друштво

Бар тугује за Виктором Дедајем, човјеком кога су сви вољели

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Бар оплакује Виктора Дедаја. Скоро да је непотребно објашњавати ко је био поуларни Вицко, и колико је био омиљен у граду подно Румије, али и далеко шире. Увијек искрено насмијани и позитивни Баранин преминуо је у 63. години од последица коронавируса. 

Данас су се од њега путем медија и друштвених мрежа опростили изузетно бројни суграђани, пријатељи, колеге и медијске куће у којима је оставио више него запажен траг.

Виктор је био дугогодишњи продуцент и организатор на Радио Београду 202, а каријеру у Радио Бару започео је 1980. године.

Током деведесетих година минулог вијека на популарној "Двестадвојци" је радио као организатор Јутарњег програма и продуцент пројеката "Гран при 202" и "Лето на Ади".

Колеге ће га памтити по енергији коју је уносио у сваки сегмент програма, ведром духу и колегијалности.

Последњих година живота Дедај се бавио и политиком. Смрт га је затекла на мјесту члана Предсједништва Демоса-а, партије на чијем је челу његов вишедеценијски пријатељ и суграђанин Миодраг Ћаки Лекић.

"Одлази незаборавни друг, добар човјек. Велики губитак за његове најближе, бројне пријатеље и сараднике", навели су поводом смрти свог функционера, из Демоса.

Сахрана Дедаја ће бити обављена сјутра (недјеља), у кругу уже породице, на гробљу Свети Вид у Бару, у 13 часова.

Коментари
Сале
Сале: Вицко, лака ти црна земља, био си један од ријетких Барана који није имао непријатеља. Можда и једини. Путуј с анђелима, људино !!!
16.01.2021 23:36
Ranko
Ranko: Pokoj mu plemenitoj dusi. Neponovljivi aristokrata duha !!!
16.01.2021 23:40
Marina
Marina: Bog bira najbolje sebi.Tuga da i brat i sestra tako odu,jesu li im mogli pomoći oni kojima je to bila dužnost?! Mir i spokoj njihovoj duši.
17.01.2021 10:30
Zoran caloviv stari bar
Zoran caloviv stari bar: Ostaces nam u dobrom sjecanju a posebno kada smo bili zajedno na radnoj akciji u brigadi iz bara orb vladimir popovic spanac a sad te posljedni put poz ispred svih brigadira sa kojima si bio
17.01.2021 19:57
Suada Salcic
Suada Salcic: Divni ljudi i prijatelji! Vicko i Manda ostat ce uvijek u najljepsem sjecanju. Veliki gubitak za obitelj i prijatelje,pocivali u miru.
18.01.2021 17:19
LOLA CG
LOLA CG: Rodjenjem je "ponio" pravo ime. Naslijedio je, nosio i darivao, prave vrijednosti zivota. Neopterecen ni sa cime, potpuno utopljen u barsku sredinu, koristio je urodjeni humor i svi smo voljeli da budemo sa njim u drustvu. VICKO-DOBRICE, POŠTENI I DOBRI VIKTORE, VJECNI MIR U CARSTVU NEBESKOM. MOJOJ DUSICI, PORODICAMA DEDAJ I MALJEVIC ISKRENO I DUBOKO SAUCESCE U PRAVOJ PORODICNOJ TRAGEDIJI. Za 16. dana 3 clana porodice!? Uzas! Viktore ovu pobjedu tesko da si mogao dobiti. Borio si se, a mi smo se molili. Molili smo se barem posle odlaska Pera i tvoje sestre Mande, TI ostanes sa nama. ZBOGOM, VICKO. ZBOGOM DOBRI ČOVJEČE.
20.01.2021 19:07
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar