Ћирилица Latinica
09.11.2018.
Друштво

Због потраге за нафтом: Бродови пристижу, протестни марш кренуо из Улциња

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Јутрос је у Луку Бар  у осам сати упловио истраживачки брод "Saven Waves", под панамском заставом. Брод је везан на гату АД "Порт оф Адриа".

Како јављају агенције, ријеч је о претходници истраживачке флотиле, која ће истраживати подморје испред Бара у потрази за нафтом, све до 21 децембра.

 Сат времена прије него је упловио брод у највеће јужнојадранско пристаниште, из Улциња је кренуо  марш Групе грађана "СОС за Монтенегро", у знак протеста против ових истраживања. Марш ће трајати више дана, а циљ је Игало.

"СОС за Монтенегро" и бројни други субјекти и појединци противе се истраживањима јер сматрају да су најдиректнија пријетња морској флори и фауни у подручјима која ће бити третирана.

 

 

 

 

Коментари
Kolega dr
Kolega dr: Svaka cast ljudima koji su krenuli iz Ulcinja, prije svega Kurgasu koji istrajava u odbrani najvecih vrijednosti CG. Poseban pozdrav i postovanje za moju koleginicu dr Ljilju Djuraskovic, narodnu poslanicu. Istrajte... Pozdrav iz Beograda od Baranina koji sve prati i daje podrsku...
09.11.2018 10:31
Drndoje
Drndoje: Sve je ovo uzalud, NATO se pita ne pita se bijedni Montenegro, i ako nadju naftu to ce eksploatisati Amerikanci, od toga mi necemo imati nista, osim masu crnaca koji ce da prangijaju Montenegrinke i ove koji vole NATO. Ostajemo bez obale, ostajemo bez Bara, kao što smo ostali bez Crne Gore a dobili smeće od Montenegra.
09.11.2018 10:34
soko
soko: Ovi komentari kao ovaj portal negiraju sve napredno i crnogorsko! No coment...
13.11.2018 20:10
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar