Ћирилица Latinica
31.01.2019.
Друштво

Вртић почели да граде силом насрамоту, ухапшен Мирза Кургаш

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Градња вртића поред Гимназије "Нико Роловић" практично је данас почела тампонирањем градилишта, и то уз асистенцију јаких полицијских снага. 

Покушај грађана да осујете извођаче из никшићког конзорцијума да крену са радовима којима се противи највећи дио Барана и готово укупна јавност, за епилог је имао хапшење Мирсада Мирзе Кургаша, истакнутог овдашњег мировног активисте и члана Групе "СОС за Монтенегро". Тампонирање терена за градњу будућег вртића почело је јутрос у 7 сати.

Грађански активисти тврде да је Кургаш приведен зато што је тражио да улаз на градилиште буде прописно обиљежен. Табла је, кажу они, постављена тек након његовог привођења.

 

 фото: Архива/Вијести

Коментари
STOJAN
STOJAN: Veliko ste djelo napravili sto uhapsiste jednog postenog gradjanina Bara sram i stid vas bilo. Podrska Mirsadu drzi se nece ove Fukare Dugo.
31.01.2019 16:49
STOJAN
STOJAN: Sto i drugo ocekivati od vlasti koja je godinama navika da pljacka i unistava ovu zemlju. Misli DPS da na silu mogu sve pa i da hapse neduzne gradjane Bara.
31.01.2019 16:51
List Crne Gore
List Crne Gore: Kome to smeta Kurgas koji se samo zalaze da "zvuci" istinito samoproklamovanje Europske i Ekoloske CG Njegov otpor i njegovo oruzje je ispravna i razumljiva, narofska rijec.
03.02.2019 23:10
Za list
Za list: Dje te neuhapsise sa njim da mu pravi društvo ali pametan si ti. Vjrovatno nedje gleda iza nekog coska ili kontejnera i navija napred braco ja za vama kao stari i iskusni borac. Ajde oladi malo zivotati isto si ko margarin u sve se mijesas.
04.02.2019 03:30
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar