Ћирилица Latinica
13.02.2019.
Друштво

Годину дана не рјешавају проблем отворених шахти

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Још у јуну прошле године "Барски портал" објавио је прилог о проблему отворених шахти у прометној Улици Главановића, у Зеленом појасу. Мјештани, али и туристи који овдје љетују, са овом ситуацијом су суочени још од марта прошле године.

И данас је иста ситуација, а фотографије које нам шаље читалац и мјештанин овог насеља Марко Гвозденовић најбоље свједоче о проблему.

"Опет су канали отворени, људи свакодневно упадају, сијеку гуме и картере... Јер, проблем никада није ваљано саниран, а у питању је петнаестак минута квалитетног посла (исправљања искривљених решетака и заваривања појединих проблематичних)" - написао нам је Гвозденовић у поруци која прати фотографије.

Наш читалац у име мјештана и свих који пролазе овом улицом апелује на надлежне да коначно проблем ријеше на квалитетан начин.

Како наводи, са проблемом је упозната Комунална полиција у Бару, па тим прије очекује да ће проблем бити ријешен у најкраћем року.

 

Коментари
Dusko
Dusko: Sve tacno bio sam svedok kad se jedan iz Srbije nasadio tu, zabila mu se resetka ispod auta u motor, jedva je iscupali, stete imo oko 1500 eura. Pa stvarno neodgovorno, radite nesto....
13.02.2019 13:34
Glas naroda
Glas naroda: Shto im to ne rijeshi Pesho Glavanovic? Kad je za glasove u korist dps-a obecavao kule i gradove, moze vala makar ovoliko rijeshit!
13.02.2019 13:44
STOJAN
STOJAN : Mora da DPS ima ugovor sa CASTELANOM pa uzimaju procenat od prodatih djelova sto me nebi cudilo jer su Lopovi spremni na sve.
13.02.2019 19:32
CCCC
CCCC: Trebao je gospodin MG koji se obratio snimcima i porukom portalu navest i srednje slovo jer se otac bivšeg ministra i gradonačelnika Bara zove i preziva MG. Taj je lik nanio toliko zla CG a najviše primirju!Imam još jedan predlog i to da od neplaćenih komunalija (a ima ih mnogo),a računajući da tu žive najbogatiji gradjani,uredite naselje jer je situacija mnogo teza u barskim favelama.
14.02.2019 03:07
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar