Ћирилица Latinica
28.09.2018.
Друштво

Делегација америчког транспортног брода на пријему код Раичевића

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић, потпредсједница Тања Спичановић и потпредсједник Радомир Новаковић данас су угостили делегацију транспортног америчког брода USNS Yuma на челу са капетаном брода Аррон Реисс, представницима америчке амбасаде у Црној Гори, као и представницима Морнарице Војске Црне Горе.

Раичевић је истакао да је данашња посјета само континуитет успјешних посјета америчких бродова, али и НАТО бродова који су у претходном периоду били у Луци Бар и неизоставно били гости у нашој општини.

Како је саопштено из његовог кабинета, градоначелник је данашње госте упознао са историјским, културним, привредним и туристичким карактеристикама и потенцијалима Бара.

Капетан брода Аррон Реисс се у име делегације на чијем је челу и у своје име захвалио првом човјеку Општине Бар и његовим сарадницима на добродошлици и том приликом упознао руководство општине са општим карактеристикама брода, који је у служби вршења војних транспорта на мору.

Након састанка,  Раичевић је заједно са гостима обишао транспортни амерички брод USNS Yuma који је ће до понедјељка бити усидрен у Луци Бар.

Коментари
Farko
Farko: jesu li donijeli koji sleper banana sa kokainom ? Ovaj čupavi Karembe na slici mi je sujmiv ...
28.09.2018 16:29
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar