Ћирилица Latinica
27.06.2021.
Друштво

Депонија у Пендрек насељу слика и прилика људског немара

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Читаоци "Барског портала" шаљу фотографије из Ђуричиних вода у Сутомору (Пендрек насеље), које свједоче о много пута овдје виђеном људском немару. Контејнери и простор око њих затрпани су разним, углавном чврстим отпадом чије одлагање је забрањено и кажњиво.

Како туриста још увијек нема у овом насељу, некултура и немарност се не могу приписати никоме до становницима овог дијела Сутомора или пак других насеља који овдје одлажу забрањени отпад, сасвим свеједно.

Читаоци који су нас контактирали кажу да су о овом стању обавијестили и Комунално предузеће у Бару, али за сада је реакција изостала.

Претходних дана наша редакција добијала је сличне фотографије настале на простору између Основне школе "Кекец" и Голог брда, такође у Сутомору...

 

Некултура и немарност

Коментари
Miki
Miki: E dabogda kolera udarila!!!pii!!druge nebilo!
27.06.2021 14:33
teta Ćana
teta Ćana: ovako se dočekuje turistička sezona ???????
27.06.2021 15:06
Sutomore_085
Sutomore_085: Komunalci su uklonili kontejnere kod zib-ove zgrade i u donje Zagrađe, rekoše sklanjaju sve kontejnere a uveli su sistem "od vrata do vrata"... navodno imaju mali kamion koji će iću ujutro oko 8 i svako mora svoje smeće da stavi pred svoju kapiju kako bi ga pokupili... ali niko još ne viđe taj mali kamion, nisu obavijestili narod, treba od kuće do kuće da idu i svakoga da obavijeste... dobrabje to ideja ali kako će se sprovesti u djelu to ne znam... inače ispred stambenih zgrada MORAJU da stave kontejnere...
28.06.2021 19:15
Oooo
Oooo: Ici ce kamionom od stana do stana.
29.06.2021 22:48
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar