Ћирилица Latinica
11.08.2018.
Друштво

Десетомјесечна беба "возач" у колони од Будве према Бару

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Читаоци "Барског портала" пожалили су нам се данас да су дуже од три сата путовали од Будве до Бара, што и није неоубичајено за "шпиц" туристичке сезоне на нашој обали.

Ипак, за фотографију коју нам је упутила читатељка С.С., не може се баш рећи да је свакодневна, нарочито у гужвама какве су последњих дана у саобраћају на Црногорском приморју.

Наиме, кроз прозор возача једног аутомобила будванских таблица, који се налазио у колони испред возила читатељке која нам се јавила, вири глава симпатичне бебе, која по слободној процјени нема више од десетак мјесеци.

Уз фотографију коју објављујемо, стигао је коментар "видите о колико се савјесном оцу и возачу ради, кад држи десетомјесечну бебу на крилу, док управља аутомобилом у оваквој колони".

Читаоци шаљу и апеле да се у оваквим околностима посебно поведе рачуна о безбједности дјеце која учествују у саобраћају...

 

 

Коментари
Branka
Branka: Beba je zlatna. Otac nije normalan, kod psihijatra odma.
11.08.2018 20:34
Iva
Iva: Jeste li to namjerno zamutili sliku i sakrili broj tablica ?
11.08.2018 20:46
List Crne Gore
List Crne Gore: Izgkeda da se slucajno zove otac.
12.08.2018 17:39
malavita
malavita : Za Ivu : Toliko maloj djeci u medijima ne smije da se vidi lice u medijima, posebno ako su slikana bez znanja roditelja, ako oni nisu dali saglasnost da se lice može vidjeti i još hiljadu nekih stvari. Ne shvatam napadanje portala, kojeg ja od prvog dana napadnem svaki put ako tako treba, stvarima koje ni sama ne razumiješ, i za koje čak uopšte i nisi u pravu. Nego, koliko god je neobično i otac je mogao da popije kaznu za ovo, meni je simpatično i uradio bih ovo isto ovako, no mi je beba porasla.
13.08.2018 08:51
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar