Ћирилица Latinica
15.02.2019.
Друштво
Спорт

Дејан Савићевић код барског градоначелника

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић са сарадницима састао се са предсједником Фудбалског савеза Црне Горе (ФСЦГ) Дејаном Савићевићем, генералним секретаром ФСЦГ Миомиром Ђурђевцем и потпредсједником ФСЦГ Владаном Вучелићем.

Састанку су, такође, присуствовали представник Црногорског олимпијског комитета (ЦОК) Игор Вушуровић и у име Атлетског клуба „Морнар“ др Александар Вујичић.

Повод за састанак је било извођење радова на реконструкцији трибина, свлачионица и атлетске стазе са атлетским борилиштима на стадиону „Тополица“, каже се у саопштењу из кабинета градоначелника Раичевића.

Договорено је, наводи се даље, да идуће седмице отпочну припремни радови на чишћењу дренажних цијеви на стадиону.Након тога, отпочеће се са радовима на реконструкцији свлачионица и трибина, како би најкасније до друге половине марта кренули радови на реконструкцији тартан стазе.

Замјена травнатог покривача, т.ј. бусена и постављање савременог система за наводњавање терена планирано је након одржавања Игара малих земаља.

Биотехнички факултет Универзитета Црне Горе, након обиласка терена, доставио је Извјештај са стручним мишљењем и предлогом одговарајућих активности по питању извођења радова.

Комисија састављена од представника ФС-а ЦГ, ЦОК-а и Општине Бар већ од идуће седмице ће започети са припремним радњама, као предуслов да се са реализацијом ових радова отпочне што прије.

Бар ће у периоду од 27. маја и 01. јуна бити један од домаћина Игара малих земаља Европе, које ће окупити такмичаре у атлетици и кошарци из европских земаља са мање од милион становника.

Скупштина општине Бар је у децембру прошле године донијела Одлуку о давању сагласности за извођење радова на адаптацији-реконструкцији трибина, свлачионица и атлетске стазе са атлетским борилиштима на стадиону „Тополица“ у Бару.

Подсјећајући да је Бар град спорта, препознат по својим спортистима и њиховим успјесима, предсједник Раичевић је истакао задовољство због наставка сарадње са Фудбалским савезом Црне Горе и Црногорским олимпијским комитетом и конкретизовања даљих активности на овом значајном пројекту за наш град, чија реализација ће допринијети побољшању спортске инфраструктуре града.

 

Коментари
Baranin 1
Baranin 1: Dejo genije pa ti SI bogggg
15.02.2019 20:37
Duka
Duka : Milov saborac grobar crogorskog fudbala
15.02.2019 22:01
Djuka
Djuka: Prema tooommmmeeeee :-)..... !
15.02.2019 22:03
Mi 008
Mi 008: Sve je ovo lijepo,sta cemo sa salom u gimnaziji?
16.02.2019 00:48
Cempres
Cempres: Dok policija sutira gradjane bara ubija nerodjenu djecu gradonacelnik se sastaje sa Savicevicom i mlati praznu slamu tuzno i zalosno ali on je najmanje kriv sto je na tom mjestu. Svi znamo kako je dosao pa da ako boga i podju u paketu.
16.02.2019 15:00
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar