Ћирилица Latinica
13.12.2017.
Друштво
Политика

ДФ јавним предузећима: "Неће бити реваншизма када преузмемо власт"

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Одборнички клуб Демократског фронта у СО Бар јуче је почео обиласке општинских предузећа, органа и секретаријата, са циљем да се у директном контакту са руководиоцима упозна са стањем у тим правним лицима.

Делегација у саставу; предсједник клуба мр Дејан Ђуровић (НСД), Александрa Вујичић (ПЗП) и Босa Ражнатовић (ДНП) - посјетила је Комуналне дјелатности ДОО, гдје су их примили директорица Нена Орландић и замјеник директора Драган Ђоновић, саопштено је из ДФ-а.

„Разговарали смо о преносу новца из барског буџета у предузеће, њиховом односу са Морским добром и предузећем Можура ДОО. Упознали смо их да ћемо након маја, када будемо главни чинилац нове барске власти, релаксирати и поспјешити рад предузећа пројектима освјетљења града и смањења емисије угљен диоксида , за које чемо тражити средства из европских фондова. Пренијели смо руководству и запосленима комуналног предузећа да неће бити политичког реваншизма, да ни у једном случају неко неће остати без пословног ангажмана, те да желимо да младим људима поспјешимо рад предузећа“, рекао је новинарима након састанка Ђуровић.

Он је истакао да је ово први примјер да највећи опозициони одборнички клуб обилази општинска предузећа, „не да би вршио контроле, већ да добије информације из прве руке и саопшти свој план вођења и функционисања локалне самоуправе“.

„Делегација Демократског фронта ће у петак обићи прво Службу комуналне полиције, а потом Спортско-рекреативни центар ДОО и тамо презентовати план о побољшању рада предузећа ангажовањем звучних спортских имена“, саопштили су из ДФ-а.

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar