Ћирилица Latinica
26.10.2018.
Друштво

"Залогај" за здраву исхрану

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Ресторан здраве хране „Залогај”, 16. октобра, на Свјетски дан здраве хране (WHFD World Healthy Food Day), који обиљежава преко 150 земаља свијета, придружио се тој пракси и промоцији здраве и правилне исхране као неизоставног дијела све популарнијег здравог стила живота.

Тим поводом ресторан је на градском тргу имао свој штанд од 15 до 19 часова, гдје су били изложени њихови здрави производи које су грађани могли бесплатно да дегустирају. Такође, промотерке су дијелиле флајере са објашњењем зашто је важно хранити се здраво.

"Здрава и правилна исхрана један је од основних проблема данашњице, као и ширење свијести о могућим комликацијама које се могу јавити као последица неправилне и нездраве исхране.

Последице не укључују само физички изглед, већ и психичко здравље. Умор, незадовољство, депресија, такође су последица нездраве исхране. Хранити се здраво јесте тренд, али и улагање у дугорочно и непроцјенљиво психо-физичко здравље. Начин исхране је једини важан и одлучујући фактор који је у потпуности под нашом конторолом. Нека храна буде твој лијек" - стоји у флајеру који је дијељен на штанду.

Организатори су били „Залогај” и НВО „Повјерење”, а спонзор фирма „Еуромикс”.

Коментари
Raki
Raki: Dje je taj restoran Zalogaj, da svratimo ?
27.10.2018 01:58
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar