Ћирилица Latinica
16.03.2020.
Друштво

Затворени и спортски терени

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Из Д.О.О. “Спортско-рекреативни центар” Бар  саопштили су затворили све своје спортске објекте, тј. дворану “Тополица”, главни терен са атлетском стазом, као и помоћни терен на Маџарици у циљу спровођења мјера појачаног епидемиолошког надзора, а у складу са Законом о заштити становништва од заразних болести Црне Горе.

Како су навели у саопштењу из СРЦ-а, на овај потез су се одлучили након наредбе Националног координационог тијела за борбу против заразних болести за предузимање привремених мјера за спречавање уношења у земљу, сузбијање и спречавање преношења новог коронавируса .

“Корисницима спортских објеката, било да су појединци или спортска и друга удружења, а имају плаћене чланарине или потписане уговоре о коришћењу спортских објеката СРЦ Бар, биће извршена надокнада неискоришћених термина кроз ослобађање плаћања чланарине/термина у истом трајању, након укидања донијетих наредби. Молимо све грађане и спортске клубове који су корисници наших услуга на озбиљност схватања тренутне ситуације као и поштовање донесене одлуке”, навео јеје Бранислав Ненезић, извршни директор СРЦ-а.

Обустава рада свих објеката СРЦ-а, појашњавају, привременог је карактера – у складу са тренутно актуелном епидемиолошком ситуацијом, па ће се и мијењати како се ситуација буде развијала.

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar