Ћирилица Latinica
15.05.2021.
Друштво

Ина Пламенац на челу Директората за капиталне инвестиције у култури

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

У Министарству просвете, науке, културе и спорта на чијем је челу Весна Братић, одређени су вршиоци дужности генералних директора четири директората.

У Службеном листу од 13. маја објављено је да је за вршитељку дужности генералне директорице Директората за капиталне инвестиције у култури и креативне индустрије одређена Ина Пламенац из Бара, која је дипломирана модна дизајнерка.

За вршитељку дужности генералне директорице Директората за предшколско васпитање, основну школу и инклузивно образовање одређена Славица Илинчић, професорица историје књижевности.

За вршитељку дужности генералне директорице Директората за опште средње образовање, стручно образовање и цјеложивотно образовање одређена је Марија Лалатовић, професорица физике.

За вршиоца дужности генералног директора Директората за подстицање и развој културно-умјетничког стваралаштва одређен је Андрија Радуловић. Он је професор разредне наставе и књижевник.

Сви су постављени, како је истакнуто у рјешењима које је 12. маја потписао премијер Здравко Kривокапић, у складу са законом, а најдуже до шест мјесеци.

Коментари
Тања
Тања: Са срећом Ина. Пуно успјеха!
17.05.2021 00:05
Vanja
Vanja: Konacno da se vidi zgodna ucena i sposobna osoba srecno.
17.05.2021 12:18
Бранка
Бранка : Зачкољица је у решењу, примљене на одређено вријеме од шест мјесеци. Здравкове играрије .
20.05.2021 19:48
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar