Ћирилица Latinica
13.03.2019.
Друштво

Инспекција да уклони нелегалне објекте у зони морског добра

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Јавно предузеће за управљање морским добром подржава активности инспекцијских органа на уклањању нелегалних објеката на Приморју.

Из тог предузећа су апеловали на инспекцијске органе да приоритетно  уклоне привремене објекте  из зоне морског добра, имајући у виду да одређени број привремених локација на том простору није планиран новим Програмом (2019–2023), апелујемо.

Они су послали и опомене бившим закупцима у зони морског добра да објекте са локације уклоне у року од 15 дана од дана достављања опомене.

Коментари
Magda
Magda: Mozete li reci u Bar koji su objekti zatvoreni?
13.03.2019 09:52
spicanino
spicanino: Mi spicani bi rekli "vodu vari vodu ladi"Nema od toga nista,vi ste obicna namcor rabotaB-)B-)B-)
13.03.2019 10:01
severac
severac: Stalno(jovo nanovo) zbrisite to vec jednom ili napravite nesto ljucki da narod od necega zivi.donjecete spicu stari sjaj?? Kad na murvu rodi banana,e ja brao vi ga.:-X:-X:-X:-X
13.03.2019 10:26
Ajkula
Ajkula: A koje crno morsko dobro vi ste morsko zlo za CG primorje. Spominjete nekakvu inspekciju oni nisu nista bolji od vas. Vi svi samo primate nezasluzene plate jer nista niste dobro napravili od kada postoji te. Prije vas smo mogli da se kupamo I u Budvu I Milocer I na Sv. Stefan I dje je ko htio a sada nemozemo otici ni da se slikamo a kamoli da se kupamo. Nekada su plaze bile jedna ko pristupacne za sve a sad su za elitu koje cuvaju kordoni policije a obicni gradjani to je za njih mislena imenica.Od Budve ste napravili Leskovacki vasar od Sutomorea isto, obecavate od kad postojite dacete dovesti u red sutomorsku ulicu I napravili trg ali to su samo prazne price. Od licitacija ste napravili biznis dje cveta kriminal i korupcija dje se dolazi sa strepnjom kao na divlji zapad. Za Adu bojanu to je rak Rana Ulcinjana od kad vi postojite I te vase inspekcije. To je samo za privilegovane,, Biznismene''. Vi ste sa izdavanjem plaza radi vaseg biznisa napravili da se obicni gradjani osjecaju kao da su u Afriku oni su smjesteni u torove ko indijanci u neke najruznije dje love plaze da bi se novo pecene elita slobodno baskarila I da joj nesmetaju ovi sto imaju platy 250 eura I penzioneri od 125 eura. Ali posto vi nezna te sta je grehota I sramota vas samo interesuju euri I privilegovane pojedinci mahom iz Dpsa I SDa. Ovo je samo vrh ledenog brijega sta bi jos moglo da se napise otom potom.
13.03.2019 10:57
Susanj
Susanj: Sta ste napravili u Susanj porusili sve objekte od kojih je egzistiralo mnogo porodica ostavi li ste 2_3 za privilegovane pojedince ali zato ste u Budvu ostavi li 400 raznih skalamerija pa jeli prioritet Budva ili Susanj. Kazite kolko ste borova spasili u Susanj kolko ih je bilo prije a kolko sada. Najnoviji primer su oni zasjeceni borovi koji su nekom iz onih Vila iznad zaklanjali pogled pa je rijesio da ih ukloni I ako su stari vise od njih I njihovih roditelja. I umjesto da to vidi ova corava inspekciju vidio je jedan savjesni gradjani I o jadu se zabavio a drzavne sluzbe su se sa njim igrali ping ponga I na kraju je is palo da niko nije nadlezan. E sad vidite sta ste vi morsko dobro ili morsko zlo.
13.03.2019 11:14
Dragan
Dragan: Dali ste nesto uradili u Brci....ako treda nesto da se ukloni to su lezajke ...da ljudi mogu normalno i bez reketa da se kupaju...
13.03.2019 19:19
spicanino
spicanino: Za dragana,prodjoh juce dzadom ispred korala ,ili me oci varaju ili je fatomorgana ne vidjeh nijednu lezaljku"senuli su kik sa plaze"ipak rabotaju ponesto:-D:-D:-D:-D:-D:-D
13.03.2019 20:03
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar