Ћирилица Latinica
20.08.2018.
Друштво

И Раичевић честитао празник исламским вјерницима

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Након шефа барског парламента Мића Орландића, Курбан Бајрам Одбору Исламске заједнице, имаму барском Мујдину ефендији Миљаимију и исламским вјерницима, упутио је и градоначелник Душан Раичевић.

************************************************************

"Уважени господине Милаими,


Поводом наступајућег Курбан Бајрама, Вама, Вашим сарадницима и свим вјерницима који славе овај велики исламски празник, у име Општине Бар и у своје лично, упућујем најсрдачније честитке.

Желим да овај велики празник у ваше домове унесе љубав, мир и благостање и да бајрамски дани буду подстицај људима да буду пажљивији, великодушнији и брижнији према својим пријатељима и комшијама, а нарочито према онима којима је помоћ потребна.

Овај велики муслимански празник нас изнова подсјећа да су заједништво, толеранција, међувјерска и међунационална хармонија трајне и универзалне вриједности на којима баштинимо заједничку будућност свих грађана Бара, али и Црне Горе.

У то име још једном Вам упућујем искрене честитке поводом Курбан Бајрама" - стоји у писму честитке које је барском имаму упутио први човјек Бара.


Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar