Ћирилица Latinica
30.04.2018.
Друштво

И "Реформа" предала листу

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Унија слободних грађана "Реформа" у трци за СО Бар

Општинској изборној комисији у Бару данас је предата и изборна листа групе грађана “Независна листа „Реформа“ за Бар”.

Предсједница Уније слободних грађана „Реформа“ Александра Шофранац истакла је за "Барски портал" да је подношење ове одборничке листе доказ да у Бару и у Црној Гори постоји још “слободних грађана спремних да се супроставе партијском режиму власти и опозиције који задњих 30 година раде само за своје ускопартијске и личне интересе”.

"Одборничка листа је састављена од храбрих Барана слободне воље који су показали висок ниво свијести и прихватили се одговорности без икаквих личних интереса да подрже пројект „Реформе“ и дају допринос у тешкој борби која нам предстоји.

Носилац листе мр Нада Марстијеповић је заслужено на том мјесту и поносна сам што сам од жене таквих личних и стручних компетенција добила подршку у овој нимало лакој реформистичкој борби", рекла је Шофранац.

Она је додала да су са листе изузети сви “уско стручни” људи из стручног тима Уније слободних грађана „Реформа“ за имплементацију пројекта „Реформе“ у локалној самоуправи, “како их не би излагали политичком притиску у овој кампањи”.

"Доласком на власт допринијећемо бољем раду локалне самоуправе, јавних предузећа и установа, самим тим и бољем животу грађана Бара, а све кроз реализацију пројекта “Реформа локалне самоуправе”", истакла је Марстијеповић за "Барски портал".

Кандидати ове листе за одборнике, након Марстијеповић и Шофранац, редом су Мартин Пекић, Сања Павловић, Марко Челебић, Ивана Стијеповић, Надежда Пржуљ Машановић, Ђина Ђуришић, Анто Павловић, Милијана Петровић, Игор Перколић, Милица Суботић, Никола Павловић, Јелена Гутић, Иван Кљајевић, Алдина Шемовић, Сандра Вујовић, Јелена Пејановић, Милорад Шофранац, Вилдана Шеић, Амир Пржуљ, Маја Мрдак, Иван Николић, Даринка Божовић, Славица Поповић, Ђерђа Павловић, Миодраг Лекић, Сандра Захране, Немања Леверда и Зоран Лазаревић.

Коментари
Goci
Goci: Teska prevara. Pozivam zdravomislece Srbe da ne nasjedaju na ovu dukljansko-rezimsku zamku. Glasovi ovoj listi i Cakanu su antisrpski glasovi. Srbi imaju svoju stranku Novu srpsku demokratiju, ona je najveca u Frontu, zato svi Srbi i posteni Crnogorci za Front - SNP koaliciju.
30.04.2018 21:45
Boranija
Boranija: Zašto je samo 30 kandidata za odbornike na listi, a ne 37?
30.04.2018 22:25
malavita
malavita : Evo konačno nešto novo što se na prvi pogled čini iskrenim. Šta i kako će biti videćemo, ali ovi za razliku od drugih koji su predali liste dadoše nam nešto konkretno. Ostali samo laprdaju u napadaju protiv kandidate.
30.04.2018 22:44
Jelka
Jelka: 30 kandidata od kojih 12 ne zna da su na listi. Dobicete 18 glasova na izborima. Smijesni ste
30.04.2018 22:50
prdnjava rabota
prdnjava rabota: Ova Zahrane je još u SDP - u, a na ovoj listi. A nosilac promijeni više partija no gaća.
30.04.2018 23:38
3- B
3- B: Stara dpssovka i nosioc koja je promjenila sve partije donose promjene i reforme, kuku majko
30.04.2018 23:49
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар