Ћирилица Latinica
08.09.2018.
Друштво

Комуналци да почисте смеће и у свом комшилуку

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Читаоци  "Барског портала"и грађани углавном поздрављају активности које је иницирао градоначелник Душан Раичевић на плану сузбијања нереда са отпадом на јавним површинама. 

Нажалост, овога љета Бар је био веома препознатљив по смећу које се неконтролисано гомилало на сваком ћошку, чак и у најурбаниим дјеловима општине, због чега су многи туристи понијели веома лоше успомене.

Ипак, становници појединих насеља сугеришу да се не стане на оном почетном елану, како то често код нас зна да буде пракса.

Једна читатељка нам шаље ни најмање репрезентативне фотографије из Београдске улице у Бару, која је на стотинак метара од зграде локалног Комуналног предузећа, уз молбу "да надлежни за примјер из комшилука најприје однесу гомиле отпада који се чак свакодневно спаљује".

И даље добијамо слике из Рене, те појединих сутоморских и шушањских насеља гдје се смеће континуирано гомила изван контејнера, којих, истини за вољу и нема у потребном броју....

У сваком случају, и читаоци и редакција "Барског портала" овим само настоје да допринесу прокламованом циљу да Бар поново постане најчистији град у региону. Или макар у Црној Гори за почетак....

 

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar