Ћирилица Latinica
13.01.2019.
Друштво

Мјештани Челуге огорчени, воду добијају на "кашичицу"

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Дио насеља Челуга, најугроженије је „парче“ Бара кад је ријеч о водоснабдијевању у љетњем периоду. То одавно није вијест. Мјештани, међутим, исти проблем имају и у зимском периоду, када то не би смјело да се дешава јер за такво стање не постоји ниједан објашњив разлог.

Од маја мјесеца па све до прије пар дана, како кажу, имали су чак и рестрикције, па су воду добијали око 16 часова.

„Барском порталу“ мјештани Челуге настањени у дијелу насеља испод магистралног пута, пожалили су се да и сада, када воде како – тако има, поново немају адекватан притисак, тако да тушеве уопште и не могу кориситити.

„Изговори да недостаје воде на извориштима више немају смисла, нарочито ако имамо у виду да су потоци након силних падавина пуни“ – каже за наш портал мјештанка Челуге Маја Јовановић. Исто тако, она констатује да се не ради о проблему са евентуално оштећеним цијевима, јер, вели, у том случају притисак воде би увијек био исти, што није случај.

Раније је, по ријечима мјештана, постојало обећање да ће се спајањем на Регионални водовод ријешити и тај проблем. Подвлаче како је занимљиво да кроз њихов простор пролази много воде, а они воде практично немају. Стрпљење им је, подвлаче, при крају.

Зашто је овакво стање у Челуги, и докле више – пита се Маја Јовановић.

Коментари
BOBAN
BOBAN: Sramota sto se cini. Sjete se da postojimo samo kad trebaju glasovi. A narod marva, pa im vjeruje, jos nas zastrasuju, ucjenjuju. Uzas sto docekasmo.
13.01.2019 11:31
Lela
Lela: Tako i treba narodu. Glasajte opet za olos koja je prodala Crnu Goru, opljackala Bar, unistila privredu. Sad ce zamjenik direktora u Vodovod Bozo Šestan, inace jako strucan i pismen, da rijesi vodosnabdijevanje. Ne sprdajte se s narodom vise!!! Bando!!!
13.01.2019 13:22
Za Lelu
Za Lelu: Upravu si100% samo si zaboravila Zorana. V presednika Osmana i Boza dobitnici triling. Sami ste ih glasali nismo mi frontovci trazili ste bez talasa ja.
13.01.2019 17:26
Glas razuma
Glas razuma: Zasto bi imali vodu kada su se divlje prikljucili ?!? Ima previse divljih prikljucaka u Baru,posebno u tom naselju.
14.01.2019 22:44
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar