Ћирилица Latinica
21.05.2019.
Друштво

Новаковић: Подршка спорту и младима

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Отварајући манифестацију „Спортом против порока“ потпредсједник СО Бар Радомир Новаковић Цакан је указао најмлађима  "да нема пречице до успјеха као и да се до свега у животу стиже тешким радом.

Такође, скренуо им је пажњу и да ће се на том путу често сретати са препрекама – некада мањим, а некада већим, али и да ће им у савладавању тих препрека помагати родитељи, пријатељи, школа.

„Велика помоћ ће вам бити и спорт“, истакао је Новаковић и додао:

„Зато вам савјетујем, као неко ко се активно годинама бавио спортом – тренирајте. Тренирајте било који спорт – важно је. Основни мотив вашег тренирања не треба да буде новац – већ здрав начин живота и дружење.“

Као представник града Бара,  Новаковић  је изразио задовољство што види како у овом граду дјеца имају прилику да развијају своје спортске, али и све друге таленте и додао: „Захваљујући томе растете у срећне и вриједне чланове нашег друштва, а самопоуздање, толеранција, креативност и поштовање различитости су дио вриједности које су суштина Бара више од једанаест вјекова.“

Џијуџицу клуб „Морнар“ из Бара, плесни клуб „Хабанера“ и фитнес тренер Тамара Војводић донијели су неке новитете граду Бару желећи да дјецу, али и одрасле, мотивишу и окрену здравим стиловима живота, указао је Новаковић.

Град је данас био пун позитивне енергије, осмијеха и лијепог расположења.

Поред организатора, учешће су узели и мали фудбалери из ФК „Морнар“ као и они из АК „Морнар“. Поред њих, присутни су били и гости из Никшића.

 „Један од основних задатака државе, али и локалне самоуправе јесте да брину о здрављу својих становника – прије свега оних најмлађих. Спорт је главни савезник у тој борби. Град Бар је био, и биће – град спорта и младости и убудуће“, порука је Новаковића.

 

Коментари
Djuro
Djuro: Zar je moguce da niko nije komentariso ovak divan gest !!! Bravo za Barane, Bravo za trenere djiju djice kluba !! I sve ucesnike. STOP POROCIMA OKRENI TE SE SPORTU !!!
22.05.2019 15:20
Kobra
Kobra: Na idućim izborima u Baru Cakan pobjeđuje!
22.05.2019 15:42
Lana
Lana: Cakan ima stila. Drži do obećanja. Malo ga Mićo Orlandić proganja, ali neće ni to zadugo.
22.05.2019 23:41
Bivsi sportista
Bivsi sportista: Debeli ima dobru dusu I srce Ali je veliki manipulator svuda GA ima dje treba ubrati neki politicki poen svasta obecava nista ne ispunjava pravi politicar. Zalaze se za azil azila nema, pred izbore rece nece Micom PA se Evo ljube ko dvije tetke vrtio se Reda radi uz cempresare kolko da GA slikaju I sad Evo prica kao bivsi sportiste Jo's Kad bi Nam kazao kojim se to sportom bavio da I MI djecu saljemo u Taj sport. Ringe Ringe raja.
23.05.2019 02:48
Marina
Marina: Radi li što gospodin Cakan konkretno osim što se slikava po trgovima i konferencijama? Koji je njegov učinak, neki konkretan rezultat u projektima u opštini?
26.05.2019 00:51
Božo
Božo: CAKAN je legenda
31.05.2019 06:43
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar