Ћирилица Latinica
19.09.2019.
Друштво

Нови споразум о сарадњи

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић и градоначелник Града Живинице др Самир Камењаковић, данас су потписали писмо намјере о успостављању сарадње између Града Живинице (БиХ) и Општине Бар. Потписивању је присуствовао Амбасадор Босне и Херцеговине, Њ.Е. Бранимир Јукић.

Предсједник Општине Бар, Душан Раичевић, је изразио задовољство због иницијативе Града Живиница за партнерством са Баром, посебно због чињенице што ће братимљење са Општином Бар уједно бити и прво братимљење Живиница

Раичевић је такође истакао да га посебно радују конкретни кораци, као што је састанак наших привредника.

Градоначелник Града Живиници, Камењаковић је изразио задовољство што је Општина Бар прихватила иницијативу за партнерством и нагласио да ће се сарадња у наредном периоду конкретизовати кроз заједничке пројекте на обострано задовољство.

Амбасадор  Јукић је на пријему код предсједника Општине Бар рекао да је сарадња између БиХ и Црне Горе примјер добре сарадње у региону и да га радују иницијативе локалне управе.

У великој сали Скупштине је одржана презентација оба града,којој су присуствовали делегација града Живиница на челу са градоначелником  Камењаковићем, предсједавајући Градског вијећа, Наил Јусић, петнаест одборника и тридесет привредника овог босанског града.

Такође, присуствовали су предсједник Опшине Бар Душан Раичевић, предсједник СО Бар, Мићо Орландић, секретари локалне управе, директори јавних служби, предсједници клубова одборника и представници Удружења привредника Бара,након чега је одржан састанак између привредника Града Живиница И Општине Бар.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar