Ћирилица Latinica
06.05.2022.
Друштво

Нови шеф АНБ-а добио име по Светом Сави а кидише на СПЦ

Аутор: Редакција 9 Оставите коментар

Још откад је Атлантски савез Црне Горе Сава др Кентере, новоименованог в. д. директора Агенције за националну безбједност, формирао „ћерку-фирму“ – „Дигитални форензички центар“ (ДФЦ), сви његови напори били су усмјерени на „лов“ на државне „непријатеље“ које је, по правилу, „проналазио“ у Србији, Српској православној цркви и, наравно – великој „злој“ Русији.

Посебан акценат стављен је на Цркву, у покушају да опширним и досадним текстовима (које су, веома амбициозно, називали „анализама“) пољуљају углед и приврженост које СПЦ ужива међу грађанима, „хранећи“ истовремено фалсификатима и флоскулама богоборце, окупљене у „крилу“ Мила Ђукановића, актуелног предсједника Црне Горе, и ДПС-а.

„Русија преко Србије и СПЦ дестабилизује Црну Гору“, „Полицијско-медијско устоличење“… по(р)уке су које је веома приљежно и често слао ДФЦ… А, ево и како се они сагледали недавну оцјену митрополита Јоаникија да је „Црна Гора пројектована да буде мала Украјина“.

„Недавне ријечи митрополита Јоаникија су до краја оголиле проруски и антидржавни карактер СПЦ у Црној Гори. То се показало и у случају признања аутокефалности Украјинске православне цркве када се сврстала са Москвом, против васељенског патријарха.“, закључили су из ДФЦ-а, игноришући позив митрополита да се заједнички молимо за мир у братској Украјини.

Ипак, нека сазнања дају нам за право да се, можда и наивно, надамо да би се богоборац Саво др Кентера могао „ресетовати“ на „фабричка подешавања“, и вратити у крило Мајке Цркве коју тако страсно, већ годинама, напада.

Наиме, као што видите на фотографијама, Илија Кентера са породицом је 1988. године обновио цркву Светог Саве у селу Ђенаши, изнад Светог Стефана. А, Илијину породицу чине и Саво др Кентера, директор АНБ, Драган Кентера, водоинсталатер, и Драгана Кентера, службеник америчке амбасаде у Подгорици.

Није тешко „погодити“ којем небеском заштитнику је Илија Кентера препоручио свог сина Сава.

Он, бар засад, вјерује искључиво у моћ „његовог величанства – долара“!?

www.in4s.net 

Коментари
Dado
Dado: slinava špijunska prda
06.05.2022 10:21
Ana I.
Ana I.: Dobro mu reče Milan Knežević, špijun CIA. Odvratnijeg lika na javnoj sceni nijesam gledala. Piii!!
06.05.2022 10:22
Brko
Brko: Jes nula od "čovjeka" ali Vukšić je isto špijun američke ambasade bio, i to se sam ponudio i to postao
06.05.2022 10:23
Stari Crnogorac
Stari Crnogorac: Pare slade od korijena.proklestvo.Jos 21 na Cetinju da opetu Sotu Nadam se da dosta naroda zna kako je Sota igrala oko zgarista.Srbi nisu pozeljni ne na Cetinje nego Crnu Goru.Ako bog da da Vasojevici I Kuci izadu iz ove sramne drzave. Na Cetinje vas stigla kletva Petra Cetinjskog.Ako znate za njega Amin boze
06.05.2022 10:36
VANJA
VANJA: FUKARA SPIJUNSKA MILOV POLTRON I VELIKI SRBOMRZAC.
06.05.2022 17:22
BR.CT
BR.CT: Mirni srbadijo vi se nizasta ne pitate ovo su teske stvari za vas.
08.05.2022 00:05
Prc mne
Prc mne: Splacina rasrbljena!
09.05.2022 13:12
Za BR.CT
Za BR.CT: Cuti splacino ustaska!
09.05.2022 14:52
Br.Ct
Br.Ct: Sta su se ove fukare uspndrcale pa laju li laju .Mirni cetnici i pocetnici bez talasanja.
10.05.2022 10:07
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar