Ћирилица Latinica
30.03.2019.
Друштво

Обишли локацију за вртић

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Као наставак активности по питању одређивања локације за изградњу вртића, предсједник Општине Бар, Душан Раичевић са сарадницима, одржао је састанак са представницима Грађанске иницијативе.

Састанку су, поред Раичевића, присуствовали савјетница предсједника Општине, Сузана Црновршанин, вд секретара Секретаријата за уређење простора, Николета Павићевић и вд секретара Секретаријата за имовину, заступање и инвестиције, Видо Дабановић.

Представници Грађанске иницијативе на састанку су били Александра Лековић, Огњен Бановић, Данило Павловић и Даниел Лончаревић.

Том приликом предсједник Општине је упознао представнике Грађанске иницијативе са предложеном алтернативном локацијом за изградњу вртића и параметрима из планске документације.

Општина Бар је, цијенећи потребе за ургентним рјешавањем питања изградње дјечјег вртића у Бару, урадила анализу планске документације и, средином марта, предложила Влади Црне Горе локацију у захвату ДУП-а “Тополица-Бјелиши” гдје су планом дефинисане двије урбанистичке парцеле површине 6.340 м2.

Након састанка, како је саопштено из његовог кабинета, Раичевић је са сарадницима и представницима Грађанске иницијативе обишао предметну локацију гдје је исказана заједничка сагласност да иста може да одговори потребама изградње дјечијег вртића у Бару.

Коментари
List Crne Gore
List Crne Gore: Sve se moze, kad' se hoce. Zakasnili ste.
30.03.2019 22:07
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar