Ћирилица Latinica
01.08.2019.
Друштво

Обрачунавају порез за непостојећу имовину новинару преминулом 1998.године

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Иако је од последица можданог удара преминуо још 1998.године, новинар и уредник РТЦГ Боро Бешовић од 2011. године уредно добија позиве од Општине Улцињ да измири пореска дуговања за непокретну имовину у најјужнијој црногорској општини, и то у насељу Штој. Тако је задужење добио и ових дана за минулу годину.

Ништа овдје не би било нарочито чудно да исте године када је Бешовић умро није спроведен оставински поступак.

Наиме, увидом у смртовницу увјерили смо се да на територији Улциња овај истакнути медијски радник и некадашњи атлетски шампион, није имао ни сунцобран на своје име.

Реаговао је тим поводом и син Бора Бешовића, Дејан, који с огорчењем и иронијом констатује да се вјероватно његов отац „негдје крије на територији независне и неутралне територије Улцињ ,гдје ДПС челници не смију истаћи на државним органима заставу Црне Горе“.

Како је Дејан Бешовић навео у обраћању „Барском порталу“, да којим случајем постоји правна држава Црна Гора, ажурни СДТ Миливоје Катнић помогао би му да „лоцира " свог родитеља .

„Ваљда им треба када су избори ?! Појави се када се гласа и нестане бестрага . Сигурно да ово што ради тзв. држава Црна Гора не постоји у цивилизованом свијету. Наравно да су ме моји извори информисали ко се и због чега игра са мртвим људима који су градили и изграђивали Црну Гору супротну овој државоликој накази званој Montenegro“ – поручује Дејан Бешовић .

Коментари
Goran
Goran: Evo ova bizarnost najbolje ilustruje kakav sistem imamo i koliko smo zapravo nepostojeca drzava, privatna svojina Mila i mafije
01.08.2019 11:06
Milan
Milan: Neka porodica preuzme tu nekretninu koja se vodi na njegovo ime. Ko zna, mozda je to stvarno nekada Boro kupio. U svakom slucaju treba proveriti o cemu se radi.
01.08.2019 15:29
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar