Ћирилица Latinica
18.10.2018.
Друштво

Одржана хуманитарна акција поводом Свјетског дана борбе против сиромаштва

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Хуманитарном акцијом "Хуманим срцем за град Бар" коју су спровели ученици Средње економско угоститељске школе у сарадњи са НВУ "Жене Бара" у Бару је обиљежен 17.октобар - Међународни дан борбе против сиромаштва .

Циљ акције био је да се прикупе половна гардероба за суграђане слабијег материјалног стања и новчана средства за помоћ у отварању Народне кухиње у Бару.

Акција је спроведена на два пункта, у холу зграде барских средњих школа и на Тргу Владимира и Косаре и према неподијељеним оцјенама учесника, у потпуности је успјела.

Познати барски грађански активиста и борац за права особа са инвалидитетом Божидар Чарли Николић казао је новинарима да су Барани још једном  показали да имају велико хумано срце и одазвали су се у великом броју позиву овдашњих средњошколаца да обезбиједе својим суграђанима топлу одјећу и обућу пред предстојеће зимске дане.

Он се на ангажману у акцији нарочито захвалио  ученицима Средње економско- угоститељске школе, као и активисткињама НВУ "Жене Бара" Тањи Ниловић, Ленки Будимић, Милкици Чармак, Ани Јоличић и Јасмини Рабреновић.

Коментари
zaREDAKCIJU
zaREDAKCIJU: IMAO BIH JEDNU ZAMJERKU KAO STO STE OBJAVILI OVAJ CLANAK O OVOJ HUMANITARNOJ AKCIJI STO JE ZA POHVALU ALI DAKI STE MOGLI AKO STE BILI U SAZNANJU ZA NJENO ODRZAVANJE OBAVIJESTITI 2/3 DANA PRIJE JER IMAM UTISAK DA BI SE MNOGO VISE POKUPILO OBUCE ODJECE I NAMIRNICA.JA SAM VISE PUTA SUGERISAO I RASU PETRICU IZ BAR INFA I ANTU BAKOVICU IZ JEDRA BILO DA SE RADI O OVAKVIM AKCIJAMA SPORTSKIM KULTURNIM DESAVANJIMA NAPISITE PAR RIJECI PRIJE A NE POSLIJE MISLIM DA JE TO UREDU.HVALA
18.10.2018 22:21
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar