Ћирилица Latinica
23.01.2019.
Друштво

Опет у цик зоре: Багерима на амфитетар, пендреци чувају извођаче радова

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Поново драма у дворипшту барске Гимназије "Нико Роловић". Агенције јављају да су јутрос око пет сати припадници полиције и приватног обезбјеђења овдје банули напрасно и ужурбано крчили градилиште, да би потом кренули и са рушењем амфитеатра.

Ријеч је о координисаној акцији полиције и приватног обезбјеђења. Ушли су, на силу руше кругове, покушавају да поставе металне панеле да уопште не би могло да се види унутар дворишта", казао је за телевизију "Вијести" Блажо Мариновић.
Он напомиње да се све ово ради и поред тога што је поднешено неколико пријава.

Он је казао и да  "стварно чуди да у једној малој заједници као што је Бар видимо толику нервозу и градоначелника и локалних функционера, тих сивих еминенција који раде буквално што им се прохтје".

"Они су овдје, само ћу рећи довели приватно обезбјеђење са пендрецима, што ми није јасно, пошто навикли смо да гледамо она обезбјеђења која имају обичне флуоресцентне прслуке. Једино чиме се ово може описати је немоћ грађанства чији интерес нема ко да заштити", казао је Мариновић.

Коментари
Cccc
Cccc: Jadna vlast!Jadni gradonačelnik! Zar u sumrak da se krijući ušuljaju kao najgori kriminalci. Vrh vlast ne smije dopustiti da uspiju nikakve incijative a posebno ne protesti jer bi to značilo da se i narod može za nešto izboriti.
23.01.2019 12:15
Bagrem
Bagrem: A čempresi,čempresi.Za masline nije niko protestvovao kad su micane. Čempresi su lako zapaljivi, dobro je što su posvećeni, jer bi prošli kao Grci. Posadite bagreme.
23.01.2019 15:28
STOJAN
STOJAN: Jadna je ovo Drzava a jos jadnija vlast kad mucenici u cik zore ulaze da ruse Amfiteatre. Cudite se ovom jadnom Gradonacelniku na papiru sto ne reaguje , sto se on pita on je samo jedan u nizu poslusnika rezima koji radi samo na komandu. GRADJEVINSKA MAFIJA na celu sa DPSom mora da radi jer propadose ti silni milioni koje vam je neko obecao. LOPOVSKA DRUZINO
23.01.2019 15:41
Ognjen
Ognjen: Navikli KRIMINALCI DPSa da upadaju u cik zore .pa kad je sve regularno sto po danu to ne radite FUKARE jedne
23.01.2019 15:43
Ddd
Ddd: Ja da pitam...zasto bar niste osegali sve borove i onda Da se posade ti novi Sto ostaviste ove sa krajeva..sad je bas ruglo zaista
25.01.2019 15:10
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar