Ћирилица Latinica
15.01.2019.
Друштво

Из Црмнице тврде да се снијег селективно чисти, Комунално негира

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Мјештани Црмнице обратили су се данас "Барском порталу" износећи примједбе на начин како путари барског предузећа Комуналне дјелатности чисте снијег на подручју њихове мјесне заједнице. 

Тврде, наиме, да се приступа крајње селективно чишћењу бијелог покривача, "који је све службе изненадио у јануару", а да се приоритетно води рачуна да проблем са прилазом својим кућама и викендицама немају функционери владајућих партија. 

"Ми који нисмо на линији режима, и овдје смо дискриминисани, што је недопустиво и не може да служи на част надлежнима. Њима прилазе кућама чисте багери, а ми своје морамо лопатама " - стоји у писму које су нам доставили мјештани Вирпазара и неколико црмничких села.

Предраг Ристовић, директор Комуналног сектора у ДОО "Комуналне дјелатности" Бар, за наш портал, међутим, каже да никакве селекције нема, и да се екипе њихове Радне јединице "Путеви" труде да, сљедствено реалним капацитетима, стигну до свих села гдје снијег грађанима чини потешкоће, подједнако у Мјесним заједницама Црмница и Острос.

"Од сриједе су наше екипе на терену, у петак смо чистили Буковик, Утрг и Сотониће, са намјером да пређемо потом у Сеоца, Бољевиће и Лимљане. У петак нам се догодила хаварија са чистачем, оштећена му је електроника, али смо јуче наставили рад чишћењем снијега у Лимљанима, гдје је критична ситуација била до једне од кућа Клисића" - казао нам је Ристовић.

По његовим ријечима данас се од снијега чисти центар Вирпазара.

"Очекујемо да ће Вирпазар бити завршен данас, а ми ћемо наставити без икакве селекције посао у осталим дјеловима Црмнице и Остроса, гдје наши путари заиста дају све од себе да дођу до сваке куће и улице гдје су интервенције неопходне" - поручио је Ристовић.

 

 

Коментари
Đano Tomov
Đano Tomov: Prilog barskog portala je istinit , Peđa nemože znati sa Topolice kako se i gdje čiste putevi po crmničkim selima , imamo mi ..lokalne patriote .. koji određuju koliko , kome i kako očistit prilaze kućama . Ničija nije do zore gorela
15.01.2019 13:01
Дањо
Дањо: Најјача је ова иронија да је снијег све изненадио у јануру. Даевјечна :)
15.01.2019 13:08
Bodin
Bodin: Jel se to četničko Godinje žalilo ? E njih mi je posebno ža'
15.01.2019 13:12
Rale
Rale: Treba čistit samo Crnogorcima. Uljezima i posrbicama nista.
16.01.2019 18:27
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar