Ћирилица Latinica
25.03.2019.
Друштво

Општина финансира НВО након осам година паузе

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Општина Бар након осам година паузе подржала је локалне невладине организације. Градоначелник Душан Раичевић потписао је данас уговоре о финансирању НВО којима су средства додијељена на основу недавно објављеног јавног конкурса.

Општина је изводијила скоро 68.400 евра за пројекте цивилног сектора, од чега 40 посто за НВО од посебног значаја, а остатак за организације за најбољим програмима које оцјењује општинска Комисија за расподјелу средстава НВО.

Раичевић је након потписивања уговора истакао да га посебно радује то што је локална управа успјела да, након вишегодишње паузе, подржи рад невладиног сектора, који је, по њему, веома важан чинилац друштва.

 

Коментари
Mrki
Mrki: Dok su cak Pluzine i Andrijevica kao najsiromasnije opstine i sve druge opstine u CG finansirale svoje NVO svake godine - za mandata Srzentica i Pavicevica nikad nije raspisan konkurs, a to je i zakonska obaveza bila. Vazimo za jednu od najrazvijenih opština, ali su preče bile neke druge stvari. Bravo Dule, pravo si osvjezenje za Bar.
26.03.2019 00:20
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar