Ћирилица Latinica
17.09.2019.
Друштво

Осам мјесеци од сјече чемпреса

Аутор: Редакција 8 Оставите коментар

Данас се навршава пуних осам мјесеци од бруталне сјече преко 90 чемпреса старих готово један вијек, крај барске Гимназије "Нико Роловић".

У 18 часова, на том мјесту, активисти Групе грађана"СОС за Монтенегро", у знак сјећања засадиће  два стабла чемпреса, који су симбол "Чемпрес револуције".

Истовремено, како су саопштили, тиме ће бити упућена порука да барска искра, која је упалила пламен отпора и у другим крајевима Црне Горе, није угашена.

Из ове ГГ подсјећају да  починиоци, како кажу,  овог гнусног недјела,  још увијек нијесу процесуирани, док се против једног броја "Чемпресара" већ неколико мјесеци воде судски процеси...

В. Радуновић

Коментари
Saki
Saki: O Mirza ne ori drumove...
17.09.2019 11:10
Miris Tamjana
Miris Tamjana: Ovu bandu korumpiranu moze da smijeni jedino ulica. Ono sto ste vi krenuli pa vas Becic prodao sa njegovim gazdama iz ambasade SAD. Kao sto vas prodaje Draginja sa korumpiranim Ivicom. Poslije onog snimka jasno je da ANB kontrolise Draginju i da su oni nova Pozitivna. Uzdam se u vas i jedinu pravu opoziciju - DF naseg Mandica, naseg Milana Knezevica i hrabrog Meda. Medo kao buduci ministar policije ce da pohapsi sve ove kriminalce, prvo Stankovica,Katnica, Mila, Duska i ostalu mafiju
17.09.2019 11:20
DF je zakon
DF je zakon: Osim DF- a svi su se prodali Americi i kontrolise ih UDBa
17.09.2019 12:10
Prc CG
Prc CG: Izričit sam protivnik vlasti na čeku sa narkomanom Đukanovićem,ali ovakve budalaštine kao sto oiše ovaj”DF je zakon”stvarno treba odma blokirati jer ovo vrijeđa zdrav razum....Najbitnijeje skinuti bagru sa grbače naroda a ovakvi komentari samo štete i DF i bilo kome drugom. Favoriziranje bili koga iz opozicije je unaprijed izgubljena bitka,daj da se skine režim pole je lako.
17.09.2019 14:47
Roken rol
Roken rol: Koja je razlika izmedju Rusije i Amerike ako si prodat prodat si bices sluga ovima ili onima. Mi na zalost nemamo ni poziciju ni opoziciju mi smo banana drzava. Vlast nema obraza a opozicija nema pameti i obrni okreni mi smo najebali neka nam je bog u pomoc.
17.09.2019 14:53
Božo
Božo: Roken rol, ne avetaj kad o politici pojma nemaš😜
23.09.2019 21:08
Za. Boza
Za. Boza: Jeli Tovare dje si se prepoznao jeli u ove bez obraza ili u ove bez pameti 😂😄😅ili u jedne i druge a mrcio se majci kako si avetan djavoli te pozobali.
24.09.2019 03:57
Консултант
Консултант: Чемпреса нема више. Посечени су и као вредна грађа (која је наравно продата) завршили тамо, где су и намењени. Сад, што се некима, најчешће неоствареним и похлепним пружила прилика, да противно закону и здравој памети, узму неке паре, то је и уобичајено. Ипак, не постојање праве политичке елите у овој општини, без обзира којој политичкој опцији припадају, је очигледно. Јер да она постоји, овога неби било! Уместо ње, имамо тзв. "организовани криминал". Зашто "организовани"? Зато што је за такву врсту криминала, потребна и општинско-републичка администрација. Која наравно за мало приганица сече и чемпресе а камоли што друго...
25.11.2019 11:01
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar