Ћирилица Latinica
18.03.2020.
Друштво

Отпад да се износи једном дневно

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

ДОО Комуналне дјелатности Бар у складу с новим препорукама кризног штаба предузима све неопходне мјере како би се спријечило даље ширење COVID - 19 вируса. У недељама пред нама кључно ће бити одржати ниво комуналне чистоће и редован одвоз комуналног отпада – поручују из тог предузећа.

- Обавезују се грађани да од данас па до краја мјера заштите од COVID - 19  вируса изношење комуналног отпада обављају исључиво једном дневно и то у периоду од 22 часа па до 7 сљедећег дана. У новонасталој ситуацији одвоз отпада ће се вршити у јутарњој смјени, а не као до сада у двије смјене! Ово је неопходно да бисмо обезбједили редован одвоз отпада на територији наше општине и сачували раднике Чистоће коју су свакодневно изложени великом притиску и ризику приликом обављања редовних послова – наводе из Комуналних дјелатности.

Они апелују на грађане Бара да обуставе изношење кабастог отпада, намјешаја и кућанских апарата на јавне површине и не отежавају ионако сложену ситуацију.

– Јер имамо ограничен број радника на машинама за одвоз отпада. Надлежне службе морају такође реаговати да се починиоци санкционишу, а нама обезбиједе минимални услови да одрадимо повјерене послове од јавног интереса – закључује се у саопштењу достављеном медијима.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar