Ћирилица Latinica
25.03.2021.
Друштво

О поскупљењу воде у Бару: Што је стандард лошији - намети већи

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Након одлуке СО Бар да се сагласи са предлогом за поскупљење воде за физичка и првана лица у доба пандемије, огласио се Покрет за уређење Сутоморе.

Подсјетимо, како је долучено, цијена воде за физичка лица износиће 0,93 евра, док ће варијабилни дио цијене за испоручену воду износити 1,65 евра за правна лица и предузетнике, односно 0,90 евра за физичка лица.

Тим поводом из Покрета за уређење Сутомора саопштено је да ријеч "о још једној у низу скандалозних одлука ненародне локалне власти на челу са предсједником Душаном Раичевићем".

"Одлука о поскуљењу воде у доба стравичне пандемије коронавируса, најблаже речено, граничи се са лудилом. Локална власт као да истражује доњу границу издржљивости грађана. Коме нормалном може пасти напамет да поскупљује воду у ситуацији када је стандард грађана на никад нижем нивоу, услед потпуног приврдног колапса који је изазвала пандемија са КОВИД-ом 19 и политика доскорашњег криминалног режима чија су персонификација Мило Ђукановић и његов ДПС. Питамо се зар су мало зла нанијели овом несрећном и напаћеном народу, већ тамо гдје још имају полуге власти, као што је случај са Баром, додатно унесрећују ионако изнемголе и опљачкане грађане. Захтијевамо хитно повлачење ове срамне одлуке о поскупљењу воде и хитан престанак даљег пљачкања и силовања грађана Бара" - стоји у саопштењу Покрета за уређење Сутомора.

Коментари
Demokrata
Demokrata: Pocnite da je placate vi iz sutomora, pa se ne brinite za cijenu
25.03.2021 09:59
Dudan silni
Dudan silni : Kazite gradjanima ko je glasao za ovu odluku koje partije ko plhacka narod bara
25.03.2021 10:39
Glad
Glad: Sram vas I stid bilo. Kako imate obraza za podizanje cijene vode, kad je ona I do sad bila skupa Provjerite satove po naseljima, Kako ih pojedinih blokiraju pa pri kraj mjeseca puste cesme da rice dan I noc ,da I'm malo sat vrti. A Dje su Vam politicki otpisi vode pred svake izbore ??? Lojalnim gradjanima Bara , sve se zna..
25.03.2021 12:59
NETKO
NETKO: BANDA LOPOVSKA
25.03.2021 14:29
Sassa
Sassa: Lele kakvi su ovo krvopije dajte vise izbore u Baru da mičemo DPS Boža crtu. A građani Bara će peticimom predsjedniku Vlade protiv drBPurulije kadar Brana Gvozdenovica ( Magla)
25.03.2021 14:31
Pero
Pero: A sto nam rade Raicevic - cempres, Bokica - crtica I njihovi mladi zaposljeni po lovstvu, vodovodu, mozuri.... Vazda Vam malo bilo kakvi ste
25.03.2021 18:51
bajo
bajo: Lako je ...Smanjenje broja radnika.Toliko ih u vodovodu ima da se nece ni osjetiti da ih polovinu posalu kuci. Definitivno neko treba obavijestiti tu Evropu o ovakvim postupcima lokalnih vlasti. Skuplja voda od nafte.Od mene ce te dobiti K.
26.03.2021 18:53
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
24
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar