Ћирилица Latinica
18.06.2019.
Друштво

Пародија на рачун СДТ: Само је барска маслина старија од Миливоја Праћке (ВИДЕО)

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Јучерашњи наступ Специјалног државног тужиоца (СДТ) Миливоја Катнића у црногорском парламенту био је у Црној Гори апсолутни  "хит дана" на друштвеним мрежама.

Подсјетимо, Катнић, у народу познат и као Миливоје Праћка, казао је у обраћању посланицима и јавности да је хришћанин више стотина година. Он, како се може чути из видео записа који "Барски портал" објављује, потом додаје : "Можда и хиљаду. Што значи да бих могао бити и папа".

На овај дио његовог наступа опозициони посланици су се гласно "хорски" насмијали, а креативни фејсбук "активисти" баш су се потрудили да "зачине" још један "излет" Специјалног државног тужиоца, који, узгред, несвакидашњим "бисерима" у континуитету "увесељава" народ.

Портал ИН4С је тако као један од "најоригиналниjих" статуса на популарној друштвеној мрежи издвојио пародију чији је аутор власник фб профила Зоран Јоке Приказа Мирић.

Он је тим повод написао: "Раритет. Једино је барска маслина старија од Миливоја."

Вашој пажњи препоручујемо видео запис из прилога.

Коментари
Drndoje
Drndoje: E pa komedija. Crni Milivoje u šta te ubačiše mangupi, da se sprdaju i đeca s drtinom nepismenom starom sa ko zna kako kupljenom diplomom. Pa nijei, mrčio se, ni na nivou srednjoškolca.
18.06.2019 10:41
Вики
Вики: Назва га Андрија Мандић баљегом усред суђења за лажни државни удар. Е каква говеда Мило поставља да му бране приватну државу јадо мој
18.06.2019 11:48
Za. Viki
Za. Viki: Bogami cojstvo oboica mogu lako nositi. Nemamo mi ni sudstvo ni opoziciju zato nam ova vlast to radi svih ovih 30tah godina.
18.06.2019 13:20
Viki
Viki: A ti sto mi odgovaras mora da si neki usranko iz Bečićeve gej partije. Bolje vidi spasi mu dupe, onaj Bogdanović ga raspori cijeloga.
18.06.2019 14:21
Stara Varos
Stara Varos: Sta je popisuljo kad samozvani Vojvoda Ovu staru drtinu nazove baljegom tebi je to ok ali kad poistovjetimo oboicu ti pocnes da burlices popi jadna nebila jedan bensedin i ne avetaj. Sto se tice Becicevog dupeta zabole me K.... C za njega i ovog tvog Vojvodu i Pipuna, i savjetuj ih da cuvaju dupe kad podju na ladovinu u bajbok.
18.06.2019 15:00
Savjetnik iz Opštine Bar
Savjetnik iz Opštine Bar: Aman ljudi ne skrnavite Staru maslinu s ovom katunskom avetinjom. Znamo mi koja je to budala, no trpimo.
20.06.2019 10:25
Bravo Milivoje
Bravo Milivoje: E jesi blesav svaka ti cast.
28.06.2019 18:43
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar