Ћирилица Latinica
08.05.2018.
Друштво

Пас из Пољске најљепши на изложби у Бару

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Дводневни кинолошки ”Адриатик Куп 2018” у склопу којег су приређене једна ЦАЦ и двије ЦАЦИБ изложбе, те специјализоване изложбе раса кане корсо, теријер типа бул, француски булдог, чивава, дого аргентино и Доберман, одржан је за викенд на платоу испред Спортске дворане Тополица у Бару.

У каталогу ЦАЦ и ЦАЦИБ изложби био је уписан по 581 пас, а на специјализованим изложбама било је 195 паса, чији су излагачи дошли из скоро свих европских земаља, Јапана, Кине, САД и Индонезије.

У финалу такозваног СУПРИМЕ БИС судија Драгана Влаховић Стефановић из Србије за најљепшу бебу изабрала америчког старфордског теријера Барон, у власништву Нусрета и Ермина Ђоковића из Тузи.

За најљепше штене, судија Војо Брајовић из Црне Горе је изабрао епањел бретона Теа-Лара Суторманска власника Дарка Вујачића из Бара, а за најљепшег ветерана, судија Ана Албриго из Италије изабрала је јазавичара минијатурног дуге длаке Монтецкел Генесис власнице Јелизавете Сиделникове из Украјине. Најљепши млади пас по избору судије Бранислава Рајића из Словеније био је померански шпиц Нонгфилмтиффанy’с Мр Хенрy власника Странислава Васиљевића из Србије.

На самом крају Купа, по избору судије Васка Мудреше од девет БИС побједника СУПРЕМЕ БИС и побједник “Адриатик Куп 2018” постао је афенпинчер Поинт Деxтер В. Тани Казари, власника Хана Шредера из Пољске.

www.topolica.me 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар