Ћирилица Latinica
13.05.2018.
Друштво

Перутовић и Вукмарковић најуспјешнији у вишебоју

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Општински савез “Спорт за све” на теренима СРЦ "Тополица" одржао је спортско рекреативни висебој.

Од 120 такмичара, најуспјешнији су били Јадранка Перутовић и Драган Вукмарковић, којима је припала титула “Шампион вишебоја 2018”, а специјалне награде добили су најмлађи и најстарији рекреативац - Дуња Радовић и Александар Леко Ивановић.

Вишебој је отворио предсједник Црногорског савеза "Спорт за све" Милан Брацановић, а предсједник Општинског савеза "Спорт за све" Ранко Алигрудић Бар поздравио је рекреативце и госте истичући да су циљеви Савеза "Спорт за све" промовисање рекреативног спорта и здравих стилова живота у циљу побољшања психофизичког здравља грађана, омогућавање да спорт и рекреација буду доступни свима и омасовљење Савеза.

"Чињеница је да је у 2017. у кривичном поступку, а на основу одлука Основног суда Бар, за осам малољетника спроведена васпитна мјера укључивања у спортске активности нашег Савеза на по шест мјесеци.

То нам даје нам за право да и данас од Општине затражимо да нам обезбиједи просторије за рад и испуни дато обећање верификовано у Споразуму о међусобној сарадњи", нагласио је Алигрудић.

У склопу манифестације, Стрељачки клуб “Ороз” је у сарадњи са Црвеним крстом и професорицом Аном Барјактаревић одржао час прве помоћи на којем су ученици Средње Економско-угоститељске школе демонстрирали пружање прве помоћи код спортских повреда.

Поред Брацановића, гости такмичења били су и предсједници Скупштине Црногорског савеза "Спорт за све" и пљеваљског савеза др Будимир Бијелић и Глигорије Војиновић, те колеге из подгоричког савеза са доајеном спортске рекреације Бранком Марковићем на челу..

Организатори су на помоћи захвалили свима који су подржали вишебој.

Резултати:

Скок у даљ из мјеста Даме 40+, редом: Јадранка Перутовић, Весна Вучинић, Миланка Жарковић; даме до 40: Наташа Вукмарковић, Санела Шаботић, Џенета Калач. Мушкарци 40+: Владимир Вујачић, Ненад Вучковић, Драган Вукмарковић; мушкарци до 40: Амир Алибашић, Слободан Новаковић, Срђан Глишић.

Дубоки претклон даме 40+: Жарковић, Слађа Митровић, Зорица Стојичић; даме до 40: Селма Јахај, Калач, Малиха Шабовић, мушкарци Срђан Тврдишић, Слобо Добраковић, Хасан Бацковић.

Бацање кугле даме 40+: Перутовић. Жарковић, Вучинић, даме до 40 Вукмарковић, Арнета Чолович, Калач. Мушкарци 40+: Вукмарковић, Вучковић, Хазбо Шаботић; до 40: Марко Чејовић, Александар Јахај, Дино Рамусовић.

Стрељаштво: жене -  Слађана Ђокђурић, Шаботић, Мировић; мушкарци: Миладин Видаковић, Марко Чупић, Жарко Рађеновић.

Шах даме: Вукмарковић, Смиљана Вукићевић, Митровић, мушкарци Вукмарковић, Радошевић, Драган Куч.

Пикадо даме: Вучинић, Борка Горић, Вукмарковић, мушкарци Есад Луколић, Чејовић, Милош Зорановић.

Категорија најмлађи:

Хула хоп: Лана Радуновић, Јана Зечевић, Валентина Јокић.

Стрељаштво за дјецу: Катарина Јочић, Драгана Кастратовић, Дајана Морачанин, Огњен Зечевић, Вукан Лећић, Драган Кастратовић.

(Вијести)

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар