Ћирилица Latinica
03.01.2020.
Друштво

Писмо Ђукановићу: Италијанска мафија је серија "Б" за тебе

Аутор: Редакција 10 Оставите коментар

Пише: Томо Ловрековић, новинар

Драги брате Мило, да не ваљаш, реално не би владао 30 година. Истина, било је ту и покрадених избора и фантомских бирача и куповине гласова, било је и када су те на власти држали гласови купљених мањина, али што се други нису досетили? Две руке и две ноге имају вала као и ти!

Истина је, грешио си, али млад си још, брате, а и лепо ми изгледаш: човек се учи док је жив. Полако, у наредних 30 година усавршићеш ти све где је шкрипало, а ако и не стигнеш баш све, не брини, утабао си стазу за престолонаследника Блажa.

Али, живота ми, доктор си – многим је властодршцима страна сила долазила главе. Једна. А, ти си имао посла са више и све си их за*ебао.


Превеслао си италијанску мафију, показао си да су серија Б за тебе.
Русима си се умиљавао, купили ти државу, па си им забио нож у леђа.
Кад год су хтели Амери да те скину, направио си маневар и наместио се лепше у крилу.

Клео се у Слобу, па га сахранио.
Клео се у Југославију, па је уништио.
Клео се у Света, па га потопио.
Клео се у Кнежевића, па га издао и опљачкао.
Клео се у српство, па се окренуо Секули Дрљевићу.

Па, друже мој поштени, ни омиљени ти потрчко Дејо није тако дриблао док је Берлускони влажио на њега!

У свему томе, ниси изгубио добар смисао за хумор, а није то лако уз толике бриге.

Избацио си Његоша из државе која се на њему темељи.
Избацио си Светог Саву из његовог града.
Онако, из досаде, измислио си нову нацију, нову химну (Секулину), нову цркву и нова слова!

Коначно, успомоћ испичутуре, лажног војводе из Зубиног потока који је трговао свињама и психичког болесника оптуженог за убиство, све уз Катнићеву причу о праћкама конструисао си сулуду теорију о државном удару и осудио људе на основу тога!

Као традиционалан и патријахалан човек, ниси заборавио на најближе: отуђе се људи на власти, али ти не. Сину електране, сестри послове са банком и Телекомом, брату све остало. И још им опет не ваљаш, него љумоборно, просто, пучина: они са својом родбином не причају, па завиде вама што сте хармонична породица.

Не би велики Мило, ти био ти, да не оставиш трага: јесте, свашта су смислили и Тесла и Пупин и Миланковић и многи људи са овог простора, али сви они реално падају у други план у односу на тебе.

Пошто си, а то ти вољом народа, макар и измишљеног, припада, покрао све земаљско, постао си први владар у историји света који је почео да пљачка и небеско! Остаће златним словима твоје име уписано у историју, сваки ти диктатор позавидети бритво поштена може!

Нек цркну душмани, добри мој Мило. Што их више цркне, више гласова из подземља за тебе на наредним изборима. Прича се да тамо јаке везе имаш, поготово последњих дана.

Не дај се, брате, са нестрпљењем очекујем твоје потезе у наредних 30 година!

 

Коментари
Jaca Kićović
Jaca Kićović: Kakvo razvaljivanje izdajnika
03.01.2020 00:51
XXL
XXL: Neka mrco ne glupiraj se MILO je za tebe i ostala piskarala izmislio svijet kako te nije sramota da se ti kao segacis na nnegov racun misleci da ces sebi podici cijenu bogami si se grdno zajebo probuseni kurtonu.
03.01.2020 02:49
Ćazo
Ćazo: Za Jacu,?????? Ustani kada spomeneš sveto ime Milo. Najjača politička figura u istoriji CG koji je ostavio duboki trag i treba biti upisan zlatnim slovima. To što ima malo više i to je u redu. Zamislite da nam je predsjednik siromah, ako ne zna za sebe kako će znati za druge. Draga Jaco htio bih te upoznati pa bih ti u četri oka sve objasnio šta je razvaljivanje
03.01.2020 05:35
Zonjo
Zonjo: Milo pizdo sve si živo izd'o!!!
03.01.2020 08:27
Menjo
Menjo: Kako jadno i nesrećno od nesrećnika. Sve što si napisao, tačno je, ali da je izmislio državu i himnu, to samo pravi glupan može napisati. Isti si ko ovaj o kome si pisao.
03.01.2020 08:41
Ne dolazio
Ne dolazio: Najvece zlo u istoriji crne gore koja je dotakla dno u svakom smislu
03.01.2020 09:09
Adrijana
Adrijana: XXL velicina se ne postize tako, decko moj...mora da ti je mali a sanjas o XXL-u .Imam jednu pesmu za tebe..ide ovako "Dukserica L, patike XL a on jadan S, mozda cak i XS prosek ON mi kvari i muci me u stvari"
03.01.2020 11:39
Adrijana
Adrijana: Ćazo: "НЕ ПРАВИ СЕБИ ИДОЛА НИТИ КАКВА ЛИКА; НЕМОЈ ИМ СЕ КЛАЊАТИ НИТИ ИМ СЛУЖИТИ" је ДРУГА БОЖИЈА ЗАПОВЕСТ. Ово значи: Не обожавај створење као Створитеља. "Утани кад споменеш свето име Мило": Ти рече и оста жив Колико греха навуче на себе јер мислиш, да ти сам цар Бог не може помоћи, те слуге његове проглашаваш свецима? А сви знамо све светог Мила, мило ти то било или не. Иди воли неког мани се политике.
03.01.2020 11:53
zaAdrijanu
zaAdrijanu: Ili radis sa garderobom ili si ih dosta "Probala" nema veze Dobra si .
03.01.2020 13:33
Witcher
Witcher: Adrijana: Bravo..."Klecite uvjek pred Bogom, ali nikada pred ljudima".
03.01.2020 13:52
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar