Ћирилица Latinica
01.10.2018.
Друштво

Радионице у "Кекецу"

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Задњег радног дана минуле седмице ученике првих разреда Основне школе "Кекец" у Сутомору посјетили су припадници барске Подручне јединице Управе полиције који су их упознали са правилима понашања на улици и безбједног кретања.

Сутоморски прваци које воде учитељице Славка Симоновић и Светлана Улниковић уз асистирање васпитачице Зорице Војводић, практично су са барским полицијацима примјењивали правила прелажења улице.

Током радионице ученици су имали прилику да гледају анимирани филм посвећен саобраћајним правилима. Како саопштавају из "Кекеца", радознали прваци неуморно су постављали питања на која су им службеници полиције одговарали.

Истог дана у "Кекецу" су одржане и презентације за ученике од VI. до IX. разреда, и то на теме "Превенција наркоманије" и "Вршњачко насиље", гдје су предавачи били инспектори за наркотике и малољетничку деликвенцију Борислав Ђукановић и Санид Зекић.

Интересовање ученика је било велико, а из "Кекеца" су саопштили да су овим презентацијама додатно доприноси квалитету пројеката "Превенција наркоманије" и "Школа без насиља", који се у овој образовној установи реализују у првом полугодишту започете школске године.

 

 

Коментари
Šeki
Šeki: Nema puno policajaca koji diluju bijelo...
01.10.2018 09:08
Ћале
Ћале: Подршка свему што ради Кекец на челу са Миром
01.10.2018 10:11
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar