Ћирилица Latinica
24.08.2020.
Друштво

Помогнимо младом Дамјану Ранитовићу да добије битку против најопакије болести

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Организације и појединци из Бара и Сутомора покренули су на друштвеним мрежама акицију прикупљања помоћи за младог Дамјана Ранитовића, нашег суграђанина који болује од једне од најопакијих болести.

Дамјан је тренутно на лијечењу у Београду, примио је једну хемотерапију, а другу треба да прими почетком септембра након чега ће отићи негдје у инострантво на даље лијечење (не зна се још увјек гдје).

До сада није имао трошкова око лијечења, али у другој земљи ће сигурно требати велика сума новца. Стога је и Парохија спичанско-мишићка упутила апел да сходно својим могућностима сви који су у прилици помогну Дамјану да настави лијечење и да брзо оздрави.

"Свака помоћ је добродошла, на првом мјесту молитвена а затим и финансијска" - саопштили су из Парохије спичанско-мишићке (сутоморске).

Помоћ се може донијети лично на литургијама које се служе у Сутомору, или уплатити  на жиро рачун Дамјанове мајке Вјере Ранитовић 565-0200100011050-32; Ловћен банка.

"Барски портал" се овим путем прикључује акцији помоћи нашем  18-годишњем суграђанину.

 

Коментари
Nina
Nina: Neka mu Gospod Bog i Majka Bogorodica pomognu da sto lakse prebrodi sami tok lijecenja i sto pre ozdravi 🙏❤️ Nase malo,Damjanu i njegovoj porodici znaci puno
24.08.2020 10:05
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
14.10.2020.
8
Владика
01.10.2020.
10
Капела
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar