Ћирилица Latinica
16.10.2020.
Друштво

(ВИДЕО) Поплаве направиле озбиљну штету

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

У Сутомору, Бјелишима и још неким дјеловима урбаног Бара јучерашња јака киша направила је озбиљну штету. Поплављени су бројни објекти, а на неколико мјеста су интервенисале и екипе Службе заштите и спашавања, спасивши поред осталог четири члана једне породице у Бјелишима, од чега двоје дјеце.Њихова кућа је потпуно поплављена.

Центром Бара и магистралом Бар - Сутоморе једно вријеме је био потпуно обустављен саобраћај возила због воде која је пријетила да изазове потпуни потоп.

У Сутомору је најкритичније било у насељу Суви поток. Вода се у међувремено значајно повукла. Пало је 86 литара воде по квадратном метру.

Коментари
Bogdan C
Bogdan C: Osvježilo i u Baru😁😁😁😁.Grad je naš totalni potop.
16.10.2020 13:49
⛈️⛈️🌊🌊
⛈️⛈️🌊🌊: Gdje su "popovi" da sprijece ovo😉😉😉
16.10.2020 19:00
За ⛈️⛈️🌊🌊
За ⛈️⛈️🌊🌊: Какве везе имају попови са овим? Које год да си вјере требаоло би да знаш да се људима који служе Богу није лијепо ругати. Јер су они ту вјероватно са неким разлогом. Да су они одабрани и да су посебни јер имају ту част да се могу похвалити да служе самом Богу. А ти се мани политике и догађаја од скоро, има ко ће се бавит' тиме, а ти се ухвати књиге и образовања. А кад се већ правиш паметан, у Шушњу или како већ ко зове тај дио града, поплава је настала због изграде моста/бране, који је DPS финансирао. Тај исти мост/брана је смањила протицање воде туда, а због обилних падавина те вечери, водостај ријеке Жељезнице (и ако ми никад неће бити јасно зашто то име 🤷🏻‍♂️🙂) је био велик и наравно изазвао је изливање ријеке.
18.10.2020 08:44
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar