Ћирилица Latinica
22.09.2018.
Друштво

"Порт оф Адриа": Међународни стандарди за још боље пословање

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Компанија АД “Порт оф Адриа” је званично увела Интегрисани систем менаџмента (ИМС) који даје одличну подршку дугорочном одрживом развоју Компаније – саопштено је данас из те фирме.

Како у саопштењу достављеном “Барском порталу” наводе, ИМС интегрише QМС – Систем менаџмента квалитетом (ИСО 9001:2015), ЕМС – Систем менаџмента животном средином (ИСО 14001:2015) и ОХСАС 18001:2007 – Систем управљања заштитом здравља и безбједношћу на раду.

У складу са дефинисаном мисијом и визијом, кажу, та компанија је фокусирана на стално унапређење пословања, развој запослених као и потпуно задовољство корисника услуга.

“Све инвестиције које од 2014. године у АД Порт оф Адриа спроводи Глобал Портс Холдинг, имају за циљ да допринесу одрживом развоју компаније, која континуирано унапређује своје пословне процесе и квалитет пружених услуга, истовремено водећи рачуна о заштити запослених и животној средини. Пратећи захтјеве савременог пословања, увођењем ИМС-а објединили смо квалитет, заштиту животне средине, заштиту и здравље на раду запослених.

Имплементација стандарда ИМС-а омогућиће свим запосленима да боље и ефикасније обављају свој посао, да се активно укључе у све пословне процесе, раде на њиховом унапређивању и на тај начин дају пун допринос реализацији стратешких циљева Компаније. Наша је обавеза да, као страни инвеститор, континуирано унапређујемо стандарде пословања, тиме дајући подршку осталим привредним субјектима не само у Бару, већ и у цијелој Црној Гори” - истиче Седат Кара, извршни директор компаније.

По његовим ријечима, увођење интегрисаног система менаџмента резултат је двогодишњег рада тима који је радио на томе. Сертификацију је извршила престижна швајцарска компанија СГС, за период до августа 2021. године уз редовне контроле и извјештавања.

Коментари
Pitam za druga
Pitam za druga: Ima li koja tona koke i cigara za ovaj vikend? Za druga pitam. Duška mi Markovića....
22.09.2018 12:03
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar