Ћирилица Latinica
06.04.2019.
Друштво

Награда за Порт оф Адриа на бизнис конференцији у Сава центру

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Бизнис конференција Транспорт и логистика Југоисточне Европе и Дунавског региона „TIL 2019 We Deliver Value COSCO SHIPPING” уз институционално покровитељство Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије, генералног покровитељства компаније "COSCO Shipping" и у организацији компаније Mass Media Internacional одржана је шести пут 27. марта 2019. у Сава центру у Београду.

Ријеч је о једном од најзначајнијих скупова из транспорта и логистике у региону који је и ове године имао више од 400 учесника међу којима су носиоци одлука водећих компанија из кључних индустрија и свих видова транспорта, укључујући друмски, жељезнички, ваздушни, водни, интермодални транспорт, логистику, затим високи представници државних институција и струковних удружења из Југоисточне Европе, ЕУ, Турске, Русије, Кине...

У раду Панела бр. 3: "Компаративне предности ваздушног, бродског и железничког карго транспорта и везаних сервиса" учествовао је и Комерцијални директор Велизар Перуновић. Он је представио дјелатност Компаније, резултате у претходном периоду, са посебним освртом на 2018. годину коју је окарактерисала имплементација међународних стандарда ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 1800 i ISPS.

Овим је је потврђено да се Компанија континуирано бави унапређењем пословних процеса, бригом о запосленима, заштитом животне средине као и реализацијом неопходних инвестиција.

Након учешћа на Панелу и успјешно одржаних Б2Б састанака на крају конференције традиционално су додијељене и Бранд Leader Award награде која је уручена и барској компанији.

"Бити дио TIL конференције за Порт оф Адриа је традиција и идеална прилика за промоцију пословања као и успостављање важних пословних контакта", саопштено је из те компаније.

Коментари
LOLA CG
LOLA CG: Bas sam zacudjena: pa Beograd ( uslovno receno- siri pojam Srbija) je protiv nas! E, jadni li su lazovi.
08.04.2019 21:48
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar