Ћирилица Latinica
03.04.2018.
Друштво

"Порт оф адриа" учесник пете бизнис конференције

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Компанија “Порт оф Адриа” је и ове године традиционално учествовала на 5. Бизнис конференцији “Транспорт и логистика Југоисточне Европе и Дунавског региона – ТИЛ 2018”, под институционалним покровитељством Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. 

Како је саоштено из Службе за односе с јавношћу ове компаније, у оквиру панела 4 “Мобилност и мултимодалност-лучки системи”, услуге и резултате компаније представио је Велизар Перуновић, Директор Сектора комерцијале.

“Редовна годишња пословна конференција “Тил” окупља преко 400 учесника транспортно логистичког тржишта и омогућава сусрете са најзначајним доносиоцима одлука водећих компанија и институција из ове области.

Компанија АД Порт оф Адриа је четврти пут добитник награде Brand Leader Award   што указује на стручност, посвећеност  и поузданост у пословању.

Награда се додјељује у циљу афирмације најистакнутијих компанија, институција, појединаца и медија који континуираним позитивним развојем и иновативним стратегијама постављају више стандарде и унапређују тржиште, те дају изванредан допринос у популаризацији привредног потенцијала и креирања.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар