Ћирилица Latinica
18.12.2017.
Друштво

Пословање "Церова" за пример и понос

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Компанија “Церово” је организовала новогодишњи коктел у хотелу “Сато” у Сутомору.
 
Компанија “Церово” из Бара добитник је овогодишње престижне награде “Искра”, националног признања за филантропију и за друштвено одговорно пословање. Према ријечима извршног директора “Церова” Горана Ђуровића, за компанију награда представља изузетно признање.
 
“Поносни смо. Трудимо се да улажемо у праве вриједности. Вјерујемо да је права ствар улагати у школство и здравство. Због тога сви морамо прије или касније отићи код љекара. Да бисмо имали љекаре, они морају негдје да се школују, а да би се школовали морамо имати установе. На жалост, зуб времена оштетио је низ школа и болница, а ми дајемо скромни допринос покушавајући да учинимо љепшим лице тих установама. Урадили смо то са четири школе, сатри вртића, ајош један је у плану”, нагласио је Ђуровић на новогодишњем коктелу који је компанија “Церово” организовала у хотелу “Сато” у Сутомору.

 

Ђуровић је захвалио партнерима у овој акцији, у првом реду Јавном сервису РТВ Црна Гора, као и другим компанијама које су одлучиле да буду друштвено одговорне и са компанијом “Церово” дали још један додатни замах.
 
“Након реализоване акције ‘Церово’ има још партнера који се сами јављају да буду дио пула друштвено одговорних компанија у Црној Гори. Само пријатељством које његујемо годинама можемо успјети. То је тајна која нас веже и везаће нас наредних година, то је вриједност коју сам наслиједио од оца, и коју ће, надам се, неко наслиједити иза мене”, додао је Ђуровић и најавио да ће компанија донирати 5.000 еура за реновирање дјечјег одељења Опште болнице Бар.
 
Менаџмент “Церова” одазвао се позиву Ротари клуба Бар који има амбицију да реновира одјељење педијатрије, за шта је по процјенама потребно око 60.000 еура, како би овај дио барске болнице био пријатније мјесто за пацијенте.
 
Извршни менаџер компаније Емин Дураковић казао је да је породица купаца и партнера “Церова” у 2017. години значајно порасла.
 
“Надамо се да ће тај тренд бити настављен и у наредној години. Иза нас је прилично успјешна година, заједно са вама наставили смо тренд раста који ће достићи 30 одсто, и тај резултат је наш заједнички успјех”, казао је Дураковић, обраћајући се пословним партнерима и колегама.
 
Нумерама класичне музике виртоуза на виолини Дине Десанчић и хармоници Сафета Дрљана“Дуо цлассицо” је умјетнички употпунио вече гостима, пословним партнерима и запосленима у компанији „Церово”. 

Ђуровић је нагласио да компанија „Церово” иза себе има успјешну годину.
 
“Успјех је узрочно посљедична релација. Ако је нама добра, добра је и вама, и то је наша, снага свих нас јер једни без других не можемо. ‘Церово’ не може бити успјешно без јаких партнера, без јаких добављача, и свима велико хвала што су имали повјерења у компанију ‘Церово’. Надам се да вам нисмо изневјерили повјерење. Сигуран сам да ће се наша породица пријатеља ширити и убудуће”, казао је Ђуровић, нагласивши како очекује да ће у наредном периоду Црна Гора ићи узлазним путем, да ће бити нових инвестиција, да ће грађевинарство као моторна снага сваке државе имати још већи замах, те да је чињеница да ће „пред вама и нама бити све већи и већи изазови"

Коментари
Suki
Suki: Goran je građanin za primjer. Politika mu nije jača strana ali bar ne smeta
28.12.2017 16:12
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар