Ћирилица Latinica
22.08.2021.
Друштво

Похвале путника за "Данград превоз"

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Рубрике у медијима често су посвећене притужбама путника на услове и услуге појединих превозника који саобраћају у Црној Гори и региону. 

Прича која слиједи није таква. Напротив. Група туриста  која је стигла прије три јутра аутобусом "Данград превоз"  из Ниша у Сутоморе, обратила се "Барском порталу" са молбом да пренесемо њихове импресије са пута.

"Већина нас који смо организовано дошли на љетовање у Сутоморе изузетко ријетко користи аутобуски превоз. До сада смо на одморе путовали претежно властитим аутомобилима. Ипак, стицајем околности одлучили смо се овога пута аутобусом да дођемо из Ниша. Нисмо бирали превозника. Просто се десило да је то био "Данград превоз" из Даниловграда. При уласку у аутобус, који, испоставиће се, сасвим задовољава основне потребе путника, дочекују нас срдачност и љубазност, почевши од дјевојке која нас са врата упућује на резервисана сједишта до осмјеха веома расположених и увиђајних возача. Паузе се праве практично по договору возача и путника. Ослушкујемо коментаре и других путника, који се очито чешће возе аутобусима. Примјећују и да клима ради све вријеме, што, веле, није честа ситуација са другим превозницима. Одмарали смо у Брусу и на Биочу. Возачи и након што је прошло вријеме предвиђено за одмор сугеришу путницима да лагано испију своје кафе, те да не журе. При томе нисмо каснили, упркос гужви у саобраћају. Аутобуси наравно не пружају комфор, али није нам било ни тијесно. Овим редовима желимо да изразимо захвалност "Данград превозу" и најтоплије и најискреније препоручимо истог превозника свима који путују не релацијама на којима саобраћа" - стоји у писму групе туриста који су се обратили нашој редакцији.

Коментари
Darko Ivanovic
Darko Ivanovic: Aj Bogu hvala da ima i ovakvih utisaka. Ja nabasam vazda na neke dje se ugušim jer klime nema ni u najavi i staju samo u neke prčvare.
22.08.2021 14:53
Саша
Саша: Лијеп гест путника. Није све тако црно у Црној Гори ипак
22.08.2021 14:59
Vozi Misko
Vozi Misko: Drugi su nam busevi ko iz filma "Ko to tamo peva". Cast rijetkima.
22.08.2021 15:16
Bato
Bato: samo da kupe koji ljepsi autobus inace su dobri za razliku od naseg grackog prevoza em nevaljaju autobusi m neregistrovani
22.08.2021 19:17
Boki
Boki: Posebno želimo da pohvalimo vozače Rokija i Slobu.
22.08.2021 19:27
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar