Ћирилица Latinica
02.09.2018.
Друштво

Са ријечи на дјела: Бјелопољка кажњена са 500 евра због одлагања отпада ван контејнера

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Да најава борбе барског градоначелника Душана Раичевића за враћање Бара на мапу најчистијих градова неће остати само на томе, сигнализирано је већ данас, јер је "пала" и прва новчана казна.

Из Службе Комуналне полиције саопштено је да су по пријави грађана у насељу Доња Томба комунални инспектори изашли на лице мјеста и затекли Едину Зороњић, из Бијелог Поља настањену у Бару, како истовара комунални отпад ван контејнерског мјеста.

"Починиоцу је написан прекршајни налог у износу од 500 евра у складу са законом о комуналним дјелатностима. У наредном периоду Комунална полиција ће свакодневно надзирати локације гдје се комунални отпад одлаже супротно закону и одлуци о комуналном уређењу града" - наводе из Комуналне полиције у Бару.

Следствено Раичевићевој  наредби да се спречава комунални неред, комунални инспектори данас су због ванпијачне продаје и заузимања јавних површина написали и прекршајни налог против Данице Морина из Аранђеловца и Владимира Лашкова из Скопља.

Коментари
Drndoje
Drndoje: Hoce li se na ovome zavrsiti. ? Cekali ste da se zavrsi sezona pa da radite sto vam je inace duznost. Manekeni, ajde u akciju!
02.09.2018 20:20
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar