Ћирилица Latinica
07.09.2021.
Друштво

Предсједница Со Бар примила младе одбојкашице пред такмичење у Београду

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Предсједница Скупштине општине Бар мр Милена Божовић уприличила је пријем за одбојкашице, ученице О.Ш. „Југославија“ из Бара, које ће се такмичити на Свјетском првенству у школским спортским играма.Са ученицама су били помоћник директора школе Арслан Шаботић и професор физичког васпитања Милорад Ђоновић,који ће путовати са учесницама такмичења.

Пријему је поред Секретарке скупштине мр Александре Грабеж и Главног Градског менаџера Ћазима Алковића присуствовала и Секретарка Секретаријата за културу, спорт и младе мр Ирина Дабовић, која је истакла да је Општина Бар издвојила средства у висини од 1.040 евра за куповину потребне спортске опреме и превоз младих ученица.

Такмичење ће се одржати у Београду, у периоду од 9. до 19. септембра 2021. године, на којем ће учествовати 45 земаља, а Црну Гору представиће 30 ученика који ће се такмичити у одбојци, кошарци и шаху.

Шаботић и Ђоновић су захвалили предсједницискупштине што је школском одбојкашком тиму О.Ш. „Југославија“  указала част пријемом и што је за њих обезбиједила пригодне поклоне.

ПредсједницаСкупштине општине Бар мр Милена Божовић је истакла: „Срећна сам што сте данас моји гости и што сам вријеме посветила младима.И за школу и за општину је велика част што учествујете на Свјетском првенствуу школским спортским играма.Младима треба посветити посебну пажњу и локална самоуправа треба да буде подршка“.

Предсједница је одбојкашицама пожељела пуно успјеха и да се са такмичења врате здраве и са медаљама.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar