Ћирилица Latinica
04.10.2019.
Друштво

Промоција љепота и знаменитости Бара кроз објектив браће Поповић (ВИДЕО)

Аутор: Редакција 4 Оставите коментар

Браћа Ђорђије и Никола Поповић, која стоје иза Creative Mess Films youtube канала, односно истоимене продукције, упутила су нам видео прилог којим приказују град Бар као оазу различитих  култура, религија и обичаја.

Ђорђије већ дуже времена живи у Шведској, док је Никола тренутно у родном граду подно Румије.

Како нам Поповићи пишу, жељели су истовремено да кроз лијепе кадрове прикажу свој град, па су осим препознатљивих православних, католичких и исламских вјерских објеката, у њиховом прилогу мјесто нашли и спортска дворана "Тополица", Дворац краља Николе, кадрови Старог Бара, обале, Старе маслине и много тога још.

Уосталом, погледајте видедо, уз топлу препоруку наше редакције.

Коментари
Vasilije
Vasilije: Bilo bi vrlo korisno da se napravi video zapis o crnim tačkama u Baru :da se prikaze otvoreni kanal Rena (leglo zaraze duž jezgra Topolice),psi lutalice koji konstantno napadaju gradjane a koji nisu ni čipova i da se bar zna da nema nevakcinisanih,izlivanje kanalizacija duž obale a i u centru primjera iz dvorišta katoličke crkve nove...
07.10.2019 02:20
Kosana/Kosana
Kosana/Kosana: Dragi moji momci! Niko ljepše nije prikazao grad Bar od vas dvojice braće, samo širite ljubav i bicete srecni, i dijelite ljude na dobre i loše, vjera nije važna, srecno!
21.10.2019 20:44
Kosana
Kosana: Bravo momci, niko nije ljepše predstavio grad Bar od vas dvojice, vidi se da ovaj grad volite od srca, samo tako nastavite da širite ljubav i slogu i bicete uvek srecni! Srecno........
21.10.2019 20:53
Lepa/ lijepa
Lepa/ lijepa: Bravo momci!
21.10.2019 20:54
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar